tiistai 15. helmikuuta 2011

Wild Wild West !

Tää on ollu hyvä alkuviikko! Eilen sain ihan supermahtavia uutisia ja tänään mulla oli kiva päivä koulussa ja kävin myös leikkautaan hiukset (hui miten lyhyet ne nyt on!) ja sain ripsienvärjäyksenkin! :)

Viime viikon torstaina sain siis STS:ltä sähköpostia (jonka vahingossa olin jo poistamassa, kun luulin et se oli vaan jotain roskaa... :D), jossa sanottiin: "Sinut on hyväksytty oppilasvaihtoon yhteistyöjärjestömme Shecanan kautta!" Olin vaan eka että häh, koska kuvittelin että mun vastaanottavana järjestönä olis STS myös ihan Kanadassa. Sit hoksasin, että tosiaa, tekevät yhteistyötä, niinkun monet muutkin järjestötkin tekee. Siinä sitten etsiydyin Shecanan nettisivuille, ja löysin sieltä semmoisenkin kohdan, kun "meet our students" mistä pääsi kattomaan niitä oppilaita, jotka oli tulossa, mut joille ei ollu vielä perhettä. Onneksi ne ei olleet ihan justiinsa päivitettyjä, eikä myöskään meikäläinen omaa pärstäänsä sieltä löytänyt. Ainakaan vielä. :D

Olin siinä sitten über-onnellinen koko torstain, ja perjantaina lueskelin lisää Shecanan sivuja, ja huomasin että Shecana toimii siis Länsi-Kanadassa!! Ja se on kyllä ihan huippua, koska oon just viime aikoina toivonutkin pääseväni länteen! Laitoin sit sillon perjantai-iltana STS:lle sähköpostia. Oli mulla siis muutenkin niille asiaa, mut siinä ohessa sit utelin, että hei, huomasin et tää järjestö toimii tuolla länsiosassa Kanadaa, että sinnekköhän minutkin sijotetaan. Ja koska viikonloppuna ei tietenkään vastata sähköposteihin, niin oottelin siinä sitten maanantaihin, ja huomasin hyppytunnilla ilokseni, että kylläpä ne vastaakin nopeasti! Tosiaan olivat jo puoleenpäivään mennessä vastanneet, ja siellä viestissä luki myös se minkä halusin kuulla: "Shecana toimii länsi-Kanadassa, joten sinunkin sijoitus tulee mitä todennäköisimmin olemaan Brittiläisessä Kolumbiassa!" :)))

Ja voihan viineri, että joku on täällä nyt innoissaan!! :D Meinaan, British Columbia on kuulemma Kanadan kauneinta aluetta, tuolla lännessä on kuulemma muutenkin niin kaunista :)<3 Esimerkiksi tää viime Olympialaisten paikka, Vancouver, on BC:ssä ja siellä on kuulemma tosi kaunista, vaikka epäilen ettäkö kovinkaan lähelle Vancouveria pääsisin. Ainiin ja muuten, esim, just tonne Vancouveriin on aikaero 10 tuntia, eli aika paljon. Mutta ei se mitään. :) Eli sijoitus sinne ei oo mitenkään ihan 100% varmaa, mutta kuitenkin suorastaan todennäköistä. Mut en kyllä oo niin nirso :D mulle kelpasi ihan mainiosti vaikka se viereinenkin provinssi, Alberta, siitä. Kuulemma kai kuitenkin meinaavat että läntisistä provinsseista se sijoitus nyt toivonmukaan löytyis.

Ja loistavaa on myös se, että tämä tosiseikka että paperini ovat nyt jo BC:ssä tarkoittanee sitä, että voivat jo ettiä perhettä ja koulua, ja minä voin edelleen elätellä toiveita, että saan sijoitustiedot suht aikaseen! :] Homma etenee taas! Ja empä tainnu vielä kertoa myöskään, että sain tammikuussa sähköpostin "Nyt alkaa orientoituminen vaihto-oppilaaksi" Jee! Ja nyt saan siis kuukausittain sähköpostia, joka omalla tavallaan sitten valmentaa lähtöön ja koko tähän prosessiin. :)

2 kommenttia:

  1. vaau siistii tu tiiät ot ton verran!! :o woah sul jo orientaatiot? ;oo ÄÄÄÄÄÄÄÄ MÄKI HALUUN TOIMINTAA. :D

    not mut hei onnee! peukut pystyssä odotellaan :3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :] olin kyllä todellakin niin yhtä hymyä vaan koko päivän ku kuulin ton! :) Mikä tahansa informaation palanen kelpaa :D Eiköhän sulle kans jotain toimintaa tuu piakkoin, toivotaan ainakin näin! ;))

    ja juu noi sähköpostit on semmosta pientä valmentautumismateriaalia, mut tosiaa vaan kerran kuukaudessa, eli yhen oon vaan saanu nyt. mut toukokuussa sit se ite valmentautumis tilaisuus.. :)) sitä ootellessa!

    VastaaPoista