keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Thanksgiving & Last Week

Viime kerrasta on näemmä tovi joten yritän tiivistää kuluneen viikon.. Ainiin ja kun muistan, se oksalla ollut lintu ei ollut haukka vaan kotka! :D
Ensin oli Thanksgiving. Lyhykäisyydessään, eurooppalaiset muutti tänne, ja thanksgiving oli sitten joku juhla jossa ne osoitti kiitollisuuttaan paikallisille ystävällisyydestä. Luulisin, oon nyt vähän kuullu eri variaaioita ja kaikki ei tunnu ees tietävän mistä tää juhla juontaa juurensa. Nykyään kumminkin on siis vapaapäivä, ja silloin syödään kalkkunaa ja muuta hyvää, ja muistetaan mistä ollaan kiitollisia.

Kalkkuna :)

Koska maanantai oli thanksgivingin takia vapaa, oli vaan neljä päivää koulua. Kivakiva. :)  Ja mitähän muuta viime viikolla tapahtui… Yritin maksaa mun 545 dollarin maksua sairaalaan, mutta en onnistunut ja sitten olin hieman turhautunut. Mutta sekin asia on nyt melkein hoidossa, vakuutusyhtiö ilmeisesti maksaa sen suoraan sairaalalle. :) Ihan kiva että aina kun täällä pitää mennä sairaalaan, niin se maksaa joka kerta ton vakion eli $545. Tuplat jos tarvii ambulanssin. Plus sitten kaikki muu, ja jos tarvii jäädä yöksi yms. Älkää siis joutuko sairaalaan jos teillä ei ole vakuutukset kunnossa täällä!
Perjantaina kuulin mun nimen kuulutettavan koulun keskusradiosta, ja se jopa äännettiin suhteellisen oikein. Menin officeen ja kuulin että lunch tunnilla lähdetään syömään kaikki vaihtaritytöt ja koulu maksaa. Meitä on siis viisi tyttöä, ja meidän neljän, minun, Fridan, Helenan ja Marietten (Ranskasta) aluevalvoja on Mrs. Allen. Tanskalaisen Katrinen (on muuten rasittavaa kun ihmiset ei nää tätä eroa meidän nimissä) aluevalvoja on Mrs. Nivens. Se on myös kaikkien poikien aluevalvoja. Pojat meni syömään tänään. Oli kivaa olla porukalla syömässä ja siinä menikin niin kivasti aikaa että skipattiin seuraavasta tunnista vahingossa puolet, mutta ei se mitään. :) Samalla kertaa kuultiin myös, että Mariette lähtee kotiin Ranskaan tällä viikolla, koska sillä on vähän vakavampia terveydellisiä ongelmia, ja myös koti-ikävä. Harmi kumminkin, se on ihan älyttömän mukava.
Lauantaina vaihtareita tuli Prince Georgesta tänne Smithersiin, ja olin  niiden mukana kapuamassa Twin Fallseille, mutten sen enempää, kun kaikki vaihtarit PG:sta ketä oisin mielelläni nähny on nyt Vancouverissa, niin ei päässy tänne. En vaan tiedä miks nää reissut järjestettiin samaa aikaa. :/ Ehkä tää oli tämmönen halvempi vaihtoehto niille jotka ei voinu lähtee Vancouver/Victoria matkalle. Ja illalla vuokrattiin leffa ja katottiin porukalla sitä illalla, oli kivaa. :)
Ylihuomenna on taas vapaapäivä koulusta, jeijj! Mutta minähän herään ylen aikaisin ja lähden 6.30 aamulla bussilla kohti Prince Rupertia ja juoksukisoja! Jiihaa! Parin viikon päästä on sitten provinciallsit, eli semmoset loppukisat, mut en tiedä vielä oonko menossa niihin. Sit onkin juoksukausi kaiketi ohi, ja voisin aloittaa jonkun muun lajin jos mahdollista. :)
Yritin tiivistää ja ehkä unohin jotain oleellista viime päivistä. Ei se mitään, koska haluan taas nukkumaan. (Aattelen joka aamu kun herään että tänään meen aikasin nukkumaan, mutta en tiiä mitä sitten aina tapahtuu ettei tunnu onnistuvan…)

7 kommenttia:

  1. No siellä hyvä meno vaan jatkuu..
    t.MattiEno

    VastaaPoista
  2. Hei Katri

    Hienosti näyttää maailma avautuvan siellä rapakon takana. Blogiasi on kiva seurata, kun kirjoitat niin elävää ja elämänmakuista tekstiä. Täällä harjoitellaan vähitellen talveen ja nastarenkaisiin siirtymistä. Mikäli kiinnostaa, voit vielä muutaman viikon nähdä enosi työssä Yle Areenan sivulla:

    http://areena.yle.fi/video/1318757333387

    Iloa ja uskallusta elämään toivottavat
    Eno ja Enotar Mansesta

    VastaaPoista
  3. Matti: Näimpä :)

    Manselaiset: kyllähän tuo avautuu :) Kiva että seuraatte blogia! Täälläkin alkaa olla aika kylmä, varsinkin aamuisin saattaa olla jo pakkasen puolella pari astetta.
    Näytin näillekkin tota videota, varsin mielenkiintoista oli! Varsinkin Jordynin mielestä, kun se ei ole ikinä käyny ortodoksísessa jumalanpalveluksessa. :) Kivaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Jee sait aikaseks kirjotella tänne! On sitä jo ootettu ;) Hih lähes päivittäin käyn kattelemassa että jokos oot päivitelly.. :) Mutta eihän sitä siellä kiireessä niin aattele ;) Mutta pidäpä hauskaa ja vältä sairaaloita :D

    VastaaPoista
  5. Jee kyllä! Pitäis ruveta kirjottamaan pieniä juttuja useemmin, niin sit ei ois aina semmosta että muistanko nyt mitä kaikkea mun piti kertoa kun viime kerrasta on taas paljon aikaa :D Mutta toi on totta, ei täällä aattele tätä blogia niin paljon :) Mutta on silti kiva tietää että ihmiset oottaa että kirjotan! :))

    VastaaPoista
  6. kokeile luistelua ton juoksukauden jälkee :D

    VastaaPoista
  7. ois aika jees kyllä :D meikäläinen on niin hyvä luitelemaan... :D

    VastaaPoista