tiistai 17. huhtikuuta 2012

We All Dream of Far Away

Huomenna optikolle toistamiiseen tsekkaamaan nää uudet piilarit. Se meinaa sitä että skippaan ranskan, yeah.

Hmm, sain mun kuvisprojektin taas valmiiks, ja nyt taas tulee kulutettua aikaa ihan vaan miettimällä että mitä tekis seuraavaks. Opettaja ehdotti että tekisin sellasen ison kattojutun (selkeää..). Siis, tosi monet tekee sellasen jossain vaiheessa, ja sit se laitetaan kattoon. Pistän kuvia joskus. Sillä lailla sais sitten jätettyä palan itsestä niinkun tänne kouluun. Voisin vaikka harkita. Mitä mieltä ootte?

Viime perjantaina mentiin koulun jälkeen Carleyn, Maryssan, Michellen, Marinen ja Katen kanssa taas kahville. Täällä on semmonen über-söpö kahvila nimeltä Heavenly Grinds, ja siellä on myös älyttömän hyvää kotitekoista limonaadia. :))) Naminami. Sitten illalla oli hiihtokauden lopetus pojilla ja Danolla, ne kun siis ampumahiihtoa harrastivat. Frida oli siellä kanssa. Menin mukaan sit myös kun se oli koko perheelle, ensin pizzaa ja puheita ja sit hohtokeilaamaan. Hauskaa oli, vaikka en muista millon viimeks oon pelannu niin surkeesti. :D

Lauantaina oli pelkkä lomailupäivä, ja sunnuntaina kirkon jälkeen mentiin kelkkailemaan!! :) Täällä alhaalla oli ollu 20 astetta, ja kyllähän se aika lämpöstä oli vuorillakin. Mentiin vuorelle jonka nimi on Onion (=sipuli). Täältä löytyy myös Microvawe. Kuka näitä keksii? Noi vuoret missä lasketellaan on sit kumminkin ihan Hudson Bay Mountain. :) Ajelin suurimman osan Alexin kanssa, ja hyvinhän se ajoi. Pariin kertaan ajoin Markin tai Brentin (Markin veli) kanssa. Vieläkin on paikat ihan jumissa, varsinkin polvet oli kipeinä illalla. On se kuntoilua tuokin. :)

Tänään oli toisiks viimenen AWANA-kerhoilta, on ne lapset siellä vaan niin söpöjä! Fiddlerssit oli kans eilen, ja mulla oli ajatuksissa lopettaa se jossain vaiheessa tässä kuussa tai ensi kuussa, mut sit päätinkin että on kumminkin hyvä että on jotain tekemistä niin enpä lopetakkaan. Sen sijaan sanoin tulevani konserttiin kesäkuussa. Heinäkuussa nää lähtee kiertueelle pitkin BCtä, tai ehkä Albertaakin, en oo ihan varma. Mutta mepä ei sinne Fridan kanssa tulla. :)

Tänä lauantaina mennään Carleyn kanssa katsomaan koulun musikaali, Fame. Kaikki on tosi innoissaan ja sanoo että se on kuulemma ihan huippu. Dano soittaa siinä, ja tällä viikolla sitä ei nää melkein ikinä kotona kun ne harjottelee koko ajan.

Ja pakko vielä lisätä että GO JYP GO!!! Täällä ei Canuckseilla mee nyt ihan yhtä lupaavasti...


2 kommenttia:

  1. Semmone kattotsydeemi kuullostaa jännälle! kyllä mä ainaki kannatan :) ja niinpä go jyp! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aattelin kanssa että kyllä teen semmosen! :) Yeah Jyp! Vähän ikävä niitä pelejä :')

      Poista