torstai 26. huhtikuuta 2012

Spring is when you feel like whistling even with a shoe full of slush


Ihan ensimmäisenä: Mahtavaa JYP!! Canucksit nyt sit ei ihan yhtä hyvin vetäny ku viime vuonna, en tiiä ketä kannustas seuraavana. Varmaan jotain joukkuetta jossa on suomalaisia. :)

Viime lauantaina tehtiin pieni nuotio meidän takapihalle ja paistettiin makkaroita ja tehtiin hot dogeja. :) Ulkona oli pöudällä ruokaa ja sehän oli passelisti justiinsa koirien nenien tasolla, mutta ei ne edes anastanu mitään vaikka toiveikkaasti norkoilivatkin siinä kunnes Terri hääti ne muualle. Mutta oli aika hauskaa kumminkin. Sitten käristettiin vaahtokarkkeja. :) Oli mukavan lämmintäkin, varmaan jotain 16 astetta.

Shelby naatiskeli auringonpaisteesta
Hodarini valmistuu


Eilen tuli viimesen kerran vedettyä päälle AWANA-paita ja "miss Katri" -nimilappu! Ihan kiva nyt saada tiistait vapaaksi ja ei aina oo niin kiire, mutta tavallaan sääli, siellä oli tosi kivaa ja ne lapset oli niin sulosia. Sain semmosen kiitos-kortin, jonka se vetäjä oli google-translatorin avulla kääntäny suomeks, ja sen kyllä huomasi. :P Mutta ajatus on tärkein ja musta se oli herttasta. :)







Viime viikolla oli taas perjantai vapaana ja tänään ja huomenna päästään koulusta aiemmin koska elementary oppilailla on jotain parent-teacher-juttuja kai, joten ne pääsee aikasemmin, ja koska kaikki kuljetaan samoilla busseilla, niin mekin päästään aiemmin. Kelpaa. Huomenna siis koulu päätty 12.09. Joo, outo aika, tiiän.

Viime lauantaina myös leivoin sämpylöitä!! Ihan oma-alotteisesti ajattelin että oispa kiva, ja niistä tuli ihan oikean näköisiä ja makuisiakin! :) Oi naminami.

Hyvin oli pullat uunissa

Ooi nam<3


Tänään mentiin ensimmäisiin soccer-harkkoihin. En vaivautunu edes menemään A-teamin try outteihin kun ei mua sillai innostanu enkä ees oo hyvä futiksessa, mutta sit nähtiin koulussa ilmotuksia että ne kaipaa ihmisiä B-teamiin, niin mentiin sit Fridan kans sinne, ja kivaahan se oli. :) Vähän onnistuin nilkkaani vääntämään, mutta eipä tuo kovin pipi ole.

Täällä on tosiaan lumet ihan hävinny oikeestaan kokonaan, paitsi vuorilta tietysti. Kai siellä vielä on laskettelurinnekin avoinna viikon verran tai jotain. Tänään oli aika sateinen päivä, mutta lämpimimpinä päivinä on varmaan se 20 astetta auringossa iltapäivällä, vaikka aamulla mittari näyttäiskin vaan viittä astetta. :) Mä oon jo aika valmis kesään, mutta tykkään kyllä keväästä!

Sain muuten paketin Suomesta. :) Kylläpä olikin mukava piristys!

Kiitos :)


5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se on siis semmonen lasten kerho kirkolla joka tiistai (tai oli) ja olin siellä kanssa avustajana kun nää host-siskotkin oli ja toi äiti kanssa. :) Siellä oli ihan hulluna lapsia, varmaan parhaimmillaan jotain 80!! Voit varmaan kuvitella että avustajia todellakin tarvittiin :P

      Poista
    2. herraneaika sentää! :D muutama lapsi siellä kerhossa.. :p

      Poista
    3. Joo'o.. Mutta ne oli jaettu kateen ikäryhmään ja mä olin niitten nuorempien kanssa, ne oli jotain 5-8 vuotiaita ja sit ne oli jaettu pienempiin ryhmiin ja niitten ryhmien kanssa puuhasteltin kaikkea. :) Et ei sentään tarvinnu kaikista yrittää huolehtia samaa aikaa :P

      Poista