tiistai 1. toukokuuta 2012

Remember My Name

Viime lauantaina oli viimenen näytös koulun musikkalista Fame. En ollukaan ennen nähny sitä enkä tienny mistä se kertoo, vaikka oon kyllä kuullu siitä joskus. Se kertoo siis semmosesta taide-koulusta, jossa voi erikoistua näyttelemiseen, musiikkiin tai tanssiin, ja sit muutamista oppilaista siellä. Kävin kattoon sen viikko sitten Carleyn kanssa. (Johon muuten Mark heitti mut moottoripyörällään- yeah! Motorbiking kausi on alkanut!) Oli ihan älyttömän hyvä!! Meidän koulussa on kyllä ihan tosi paljon lahjakkaita näyttelijöita ja muusikoita ja laulajia! Dano oli mukana kanssa, orkesterissa joka soitti ne kipaleet. Oppilaat rakenti ite lavasteet ja myös ne tyypit jotka hoitaa valaistusta ja ääniä yms. oli oppilaita. Ne harjotteli sitä kyllä ihan uskomattoman paljon, mutta se oli mahtava! Ihan niinkun jossain High School Musical-leffoissa! :)

Tää on siis 80-luvun musikaali, joten meillä oli koulussa tän takia the 80's Day, eli kaikki pukeutu niinku 80-luvun tyyliin. Meillä on noita päiviä kyllä aika usein, ja popula kyllä pukeutuukin. May is a music month, joten tänä perjantaina on country-day (kaikki pukeutuu cowboyiksi), myöhemmin on Hip Hop-day, ja sit loppukuusta vielä joku muu, mut en muista mikä. En tiiä kerroinko mut mun ehdoton suosikki oli PJ's day tai relaxation-day, eli pyjamat päällä oli kaikki koulussa. :) Minäkin. Ei sillä etteikö noita satunnaisesti näkis muutenkin mut kumminkin.







Tärähtäny kuva yleisöstä ennen näytöstä

vähän lavastuksia






Tässä ne taitaa laulaa ja tanssia tuota Fame-laulua, jonka ensimmäisenä tuohon linkitin :)



Täällä ei tosiaan vappua vietetä, mutta Hyvää Vappua kaikille Suomeen! :)

2 kommenttia:

  1. hullun coool olispa täällä suomessaki oikeesti tollasia näytelmiä yms ja kaikki oikeesti panostais niihi kunnolla ! ja noi tollaset teemapäivät, ärsyttävää kun nytki vappuna meillä oli et sai pukeutua miten halus mut en sit viittiny ku tiesin ettei melkee kukaa pukeudu eikä sit loppujen lopuks pukeutunukkaa ku vaa pari tyyppiä :/ oisin ite voinu pukeutua jos kaikki muutki varmasti pukeutuis..

    VastaaPoista
  2. Toi oli kyllä niin siisti! Meillä norssissa on se näytelmä minkä kakkoset joka vuos tekee, mut siinäpä se, ei oo tommosia drama-clubeja yms. Täällä on vähän sama juttu noitten teemapäivien kanssa, osa oikeesti todellakin panostaa, mut sit ei kaikkia sillei kiinnosta. Mut on kiva et kumminkin aika hyvin porukkaa pukeutuu, ja sit et niitä on niin usein et ei tarvi ees potea huonoo omatuntoo jos unohtaa :P

    VastaaPoista