keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Life Begins at the End of Your Comfort Zone

Viime viikolla olikin jo viimeset soccer-harkat, niin tänään piettiin sitten joukkueen kesken BBQ-ilta, pelailtiin ja juteltiin ja tietysti syötiin! :)) Oli niin hyvä ilma kyllä, t-paidallakin oli kuuma. Sitten vähän alko satelemaan kun kotia kävelin, mutta eipä pahasti, mukavasti vähän viilenti ilmaa. Tänään oli jo päivälläkin niin kiva keli, ettei lunch-tunnilla koulun sisällä ollu melkein ketään. Ulkona oli paria missä myytiin hot dogeja ja purilaisia, koska Muheim-elementary oli tullu siihen meidän kentälle pitämään jotain yleisurheilupäiväänsä. Näinkin Terrin ja Micahin, mutten Alexia. Huomiseks ne onkin luvannu kai sadetta.

Tässä kuva jonka nappasin kun tulin kotia :)



Tänään oli muuten Micahin synttärit, 11 vuotta on nyt hän! :) Annoin sille lahjaks sellasen Star Wars -kirjan, missä oli kaikki ne alukset oikein yksityiskohtasesti piirrettyinä jne. Tykkäs. :) Se nyt tykkää kyllä mistä vaan mikä on star wars. Noustiin kaikki aamulla sillei et oltiin mukavasti seittemältä antamassa ne lahjat, mutta minähän en tienny että tapana on piilottaa paketit, niin omani oli sitten mielikuvitukselliseti sohvan takana. :) Nojaa. Ja siinähän sit tovi vierähti, et vaikka kuinka olin aikaa varannu niin kiire tuli. Ja sit Dano ei mennykkään kouluun kun oli kipeenä, ni Mark heitti minut ja Jordynin, ja pitikin lähtee sit aiemmin, niin se siitä aamupalasta. Olin kyllä niin aikasessa et Mark heitti mut safewaylle ja ostin sieltä jotain vanukasta ja mansikoita mun aamupalaksi/lounaaksi. :)

Eilen aamulla oli muuten taas sähkökatkos, nyt ei ookkaan sillei kunnolla ollu vähään aikaan. Dano herätti mut aamulla et sun herätyskellos ei btw toimi. :P Kouluun kun päästiin niin oli jo sähköt palannu, vaikka koululla ois kuulemma joku varageneraattori(?) ollukkin.

Lauantaina on PROM!! :))) Mulla ollu nyt armotonta sähellystä mekon kanssa, kun yhen sellasen kaikenvaralta-mekon ostin Calgarysta, ja se on nätti, mutta liian lyhykäinen. Niin sit mulla oli sellanen toinen mekko minkä olin joskus syksyllä saanu joltain käytettynä, en ees oikeestaan tiiä kenen se oli. Mut ne värit ja se kuvio ei oikein menny yksiin,  niin kävin sit ostamassa värin ja värjäsin sen. :) Tänään värjäsin toistamiseen että saan värin vähän tummemmaks. Näin ajoissa kun nyt oon. En ookkaan ennen värjänny vaatteita, mutta hyvinhän tuo pelittää!

Meen tosiaan promiin Christianin kanssa, se on vaihtari Hollannista. Se on sillai hauska kun Frida ja Helena menee molemmat kanssa sitten Chrisin kavereiden kanssa, niin ollaan kaikki kivasti porukalla, ja voidaan mennä sit juhlimaan after partyja yhessä. En kyllä oo ees ihan varma mitä tehään, koululla ollaan ainakin sen jonkin aikaa, ja sit ehkä mennään rannalle, varmaan riippuu säästä. :)

Promhan on valmistuville, mutta muutkin kutsun saaneet voi tulla. Maryssa olikin sit ihan innoissaan, että se voi tulla meidän kanssa promiin, jo mä kutsun sen. Ja Kate ja Michelle myös. Eli ne on nyt kaikki tulossa. :D

Että tämmöstä tänään, huomenna torstai, jeijj!! Mä tykkään torstaista. :)





4 kommenttia:

  1. Ole hyvä, tässä sulle blogihaaste :) -> http://mittarisverige.blogspot.se/2012/05/haaste.html

    Ps. Millon sul on Suomeen paluupäivä? Ehkä ootki se maininnu jossain.. Oh no :D

    VastaaPoista
  2. Noni, kitti! :P Ei vaan tuo näytti ihan hauskalta haasteelta! :) Mä lähen Smithersistä 5. heinäkuuta ja sit meen Vancouveriin kolmeks viikoks ja sit Suomeen suuntaan 30. heinäkuuta. Sähläsin vähän tän paluupäivän kanssa. :D

    VastaaPoista
  3. haluun nähä kuvia siitä sun mekosta ! :)

    VastaaPoista
  4. Joo pistän prom postauksen! :)

    VastaaPoista