lauantai 16. kesäkuuta 2012

Last Week of School

Siitä faminesta selvittiin ihan kivasti ja puolenyön tienovilla 7/11 kutsui koska sieltä voi ostaa ihan älyttömän hyviä lohkoperunoita! Mutta tottakai ne oli loppu ja siellä muutenkin ruuhkaa koska se on varmaan melkein ainut paikka joka enää oli auki. Joten ostiin semmosia kanajuttuja, mutta en saanu niistäkään kun puolet alas, kai se on sitten jotekin että kun ei syö pitkään aikaan niin ei sitä sit vaan voi vetää ihan ylettömiä määriä. Seuraavana aamuna kyllä sitten tuli vähän syötyä.

Juu mutta siis hauskaa oli youth groupissa, hengattiin siellä kunnes se ranta suljettiin siinä yheltätoista ja sit lähinnä vaan ajeltiin ympäriinsä ja käytiin kattoon minun host-serkkua joka oli lan-partyissa. Se ei sentään pelannu kun puoleenyöhön..

Njaa, olin kotona suht aikasin mutta nukkumaan en päässy kovin aikasin kun pojat ei lähtenykkään ihan heti sitten vaan hengattiin meidän pihalla, kunnes ulkona alko olla aika kylmä. Mutta joo, lauantaina sai nukkua niin mikäs siinä. Sen päivän hengailinkin vaan kotosalla, ja sunnuntaina menin taas pentecostal-kirkkoon. Kirkon jälkeen mentiin jonkun tyypin luo jota mä en tuntenu, se asu ihan kirkon vieressä niin se passas hyvin. Frida ja Helena tuli myös. Populaa oli mukavasti. :) Grillailtiin vähän pihvejä siinä ja tehtiin ranskiksia! Kotitekoset ranskalaiset on niiiiin hyviä! :)) Oltiin siellä jonkun aikaa kunnes lähetiin ulos ja mentiin 7/11 ja ostettiin slushiet ja mentiin puistoon ja niin edelleen. Parasta kaikkien parhaiden kanssa. :) Ja kotia menin tällä kertaa vähän aiemmin.

Tää viikko onkin sit ollu todella kiireinen, ei oo tullu nukuttua turhan paljon, mutta aamut on tietysti normaalin aikaset. Sen lisäksi joka päivä meillä oli fiddlers harjotukset, koska eilen ja tänään on konsertit. Useempaa tuntia siellä kulutettiin päivittäin, mutta olipahan hieno konsertti eilen! :) Mun osalta fiddlers on nyt done, koska en mene siihen Smithersin konserttiin tänään, kun Christian schoolilla on Grad dinner, johon minä menen med Josh. :)

2 kommenttia:

  1. ...Ja tämä 7/11-tapahtuma oli mikä? Olenko missannut jtk vai oletko (taas) unohtanut kertoa meille asioita?

    -Bro-

    VastaaPoista
  2. Ai oho siis ei kun se on vähän niinkun huoltsikka tai näin. :D Vähän niinkun shell tai jotain. En tullu ajatelleeks :p

    VastaaPoista