perjantai 22. kesäkuuta 2012

Lord, Make Us Courageous

Eilen katottiin leffaa hostien kanssa, ja tykkäsin kyllä paljon! Jotenpa siis pistän teille trailerin tähän. :)



Honor Begins at Home




Päivällä kävin townissa koululla "hakemassa" Fridan ja mentiin selvittelemään miten se lähettää pari matkalaukkua ja suksikassinsa Vancouveriin. Sit mentiin Justinin, Colen, Kalumin, ja muutamien muiden kanssa A&W syömään jonka jälkeen päästiin just ulos kun alko satamaan kaatamalla, joten porukka suuntasi Christianin luo, jossa katottiin vähän leffaa. Sit minä ja Frida suunnattiin Markin shopille ja sieltä kotiin. Frida tuli siis meille kun se halusi kokeilla moottoripyöräilyä. :D Ja kyllä se siitä tykkäskin, minä mukavasti vetelin sillä minimönkijällä.

Niin ja siis katottiin Rat Race, ja vieläkin repeilen tälle kohdalle... Laitan sen siis teillekkin. :D Eilen kotiin skypetellessä mulle kyllä kerrotiin että se ei oo niin hauska.. mutta kumminkin.


Kohta BBQ iltaan Justinin luo ja sieltä yöks telttailemaan med Carely, Rain ja Maryssa. Aika meinaa loppua kesken ja kiire tulee kun pitää nähdä kaikkia. :)  Huomenna on Grad-ceremony (missä ne pitää niitä lakkeja ja laapuja) ja sen jälkeen koululla Daf Grad, eli koko yön on kaikenlaista puuhaa koulussa, yay! Tai ei se kai kestä kun neljään, pitäis selvittää mitä sitten. :P


6 kommenttia:

  1. Ihana lukea sun kuulumisia, tuli otettua taas sellainen runsas annostus kerralla sun blogia, kun tahtoo välillä olla aika kortilla ;)
    p.s. käypä kurkkaamassa mun blogia, siellä odottaa sulle jotain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minäpä kävin ja ehkäpä tuon teenkin joskus kun on aikaa enemmän!

      Poista
  2. toi rat race on nii hyvä leffa! ja toi kohta on iha huippu :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mä en ikävä kyllä nähny sitä loppuun mutta pitäs varmaan vuokrata joskus, koska se oli ihan hullun hyvä. :D

      Poista
  3. Katoin kanssa Rat Racen. Oli paljon parempi kun muistin! Aivan huippu! :D

    VastaaPoista