tiistai 5. kesäkuuta 2012

People are Crazy

Tosiaan onnea kaikille valmistuneille ja ylioppilaille!! :) Ja hyvää kesälomaa, täällä vielä ollaan koulussa pari viikkoa. :)

Viime viikko oli hirmu kiva. :) Nyt tällä viikolla oonkin sit ollu väsynyt ja täällä vaan sataa, mut viime viikolla oli kiva kelikin, vaikka kouluhommia oli enemmän. Nyt ei oo mitään, ehkä siks on tylsää, vaikka ei kyllä oikeestaan ees oo. Pitäis lukee Pride & Prejudice (=ylpeys ja ennakkoluulo) perjantaihin mennessä. Kamalan tylsä kirja. Katotiin se leffa nyt koulussa ja se oli ihan jees, mut ei kyllä mun suosikkeja. Kirjan fontti on vaan semmosta kärpäsen kakan kokosta ja sivuja 325 - minä kuukauden jälkeen oon päässy sivulle 115. Se ois oikeesti pitäny lukee viime viikon loppuun mennessä mut Mrs. Davey anto kaikille lisäaikaa. Mun piti lukee viikonloppuna mut se vähän jäi taas kun oli niin paljon muuta kivaa tekemistä.

Perjantaista lauantaihin oltiin youth group-porukan kanssa Rough Acres Bible Camp-leirikeskuksessa vähän laitteleen paikkoja kuntoon kesää varten. Lauantaina sinne tuli muitakin. Oli kyllä hullun hieno paikka! Ja meillä oli hauskaa perjantai-iltana, kun sillon siis vaan vietettiin iltaa. :)




Lauantaina oli Alexin synttäripartyt, oikeasti sen synttärit oli eilen. Se lähti eilen aamulla koulun kanssa Quebeciin ja tulee sunnuntaina. :) Ja joo, lauantai illan hengailin kotona. Sunnuntai aamuna en menny kirkkoon muitten kanssa kun Josh kävi hakemassa mut vähän myöhemmin ja mentiin Pentecostal-kirkkoon (helluntaikirkko) missä se siis käy. En ollukkaan ennen käyny siellä niin oli kiva, ja mä tykkäsin kyllä. :) Oli vaan niin hassua kun ne siinä alussa sano että tervehtikää ihmisiä ympärillänne, niin ihmiset vaan lähti käveleen ympäriinsä ja tervehtimään toisiaan. Olin just sanomassa hei yhelle kaverille (monet kaverit koulusta käy siellä) kun semmonen vanha musta rouva tarttui meikäläisen käsivarteen oikein tiukalla otteella ja heristi sitä ilosesti ja kajautti "Praise the Lord!!" :D Olin vaan sillei yeaaaaaa... Amen. Tuli vaan vähän yllätyksenä. Mutta siis mä tykkäsin kyllä siitä paikasta.

Sen jälkeen mentiin porukalla Steakhouseen syömään aamupalaa/lounasta joka ainakin mulle kävi hyvin kun oli aika nälkä. Siellä oli vaikka mitä tarjolla ja sillei niinkun buffettina(?) että kun makso tietyn maksun niin pysty vaan ahtamaan ittensä täyteen. :)) Sen jälkeen mentiin Walnut parkiin ja hengattiin siellä puistossa ja sit käveltiin Safeway-kauppaan jossa Jake on töissä niin saatiin ilmaisia keksejä ja munkkeja. Sit vaan käveltiin ympäriinsä kunnes päädytiin vanhan christian elementary schoolin luo jossa pojat oli käyny ainakin osan elementary schoolista. Kai niille tuli joku tarve muistella vanhoja aikoja kun ne nyt valmistuu kuukauden sisällä, niin juostiin sit ympäriinsä siellä ja koko ajan joku niistä oli sillei "dude you remember when we were in grade 2 and..."  :')

Steven (jolla on joku pakkomielle kiipeilyyn) oli ihan intona siitä ajatuksesta että kivetään koulun katolle. Ja kiivettiinhän me.

Meidän "tikapuut"

Kattomaisemaa

Siellä oli tämmönen "secret garden"

Ei pojat ei

Tunnollisesti palautettiin kaikki sinne sisäpuolelle
Päästiin kaikki alas jokseenkin turvallisesti (?), ja seisoskeltiin vähän aikaa kunnes huomattiin että yay, joku oli päättänyt soittaa poliisit. Onni onnettomuudessa se oli Joshuan vanha tuttu (:D) ja se vaan naureskeli että joo älkää menkö sinne katolle enää. Tavan vuoks sen piti ottaa kaikkien nimet, syntymäpäivät, puhelinnumerot, ja osoitteet ylös niiltä ketä siellä katolla oli, mutta tuota me ei ihan suoranaisesti myönnetty että oltas kaikki oltu siellä. Koska pojat ajatteli että on ehkä paree jos minun ja Christianin nimet ei, vaihtareita kun ollaan, kumminkaan päätyis poliisille. Se tais se poliisi kyllä tajuta että kaikki me siellä oltiin mutta ei se välittäny, ja Josh ihmetteli jälkikäteen eikö sen ois tarvinnu ottaa kaikkien nimet ylös ihan vaan koska oltiin mukana, mutta eipä haitanne. Ja se sanokin kyllä että ei tästä mitään harmia tuu mutta tavan vuoks kumminkin. Sit se nauro ja toivotti hyvää päivänjatkoa ja ajeli pois. :)

Terri oli ripittäny Joshuaa töissä eilen, mutta ihan läpällä, että sen ei pitäis saaha mua hankaluuksiin. Se siis toisaan on töissä Markilla aina koulun jälkeen, sääli että käy eri high schoolia kun minä.

Juu, tämän jälkeen mentiin Christianin luo kattomaan pari leffaa ja syömään pizzaa ja hengaamaan, ja menin kotia sitten sen verran myöhään että enpä nähnykkään ketään muita kun Terria ja Markia sinä päivänä kotona kun kaikki muut oli jo nukkumassa.

Tänään on viides päivä - tasan kuukausi jäljellä Smithersissä. Alkaa paniikki ja stressi iskeä jo nyt vaikka on vaikee kuvitella että aikaa on niin vähän. Enpä halua tietää minkälaista on viimesinä päivinä vaikka arvaankin jo. En vaan haluais lähtee, kaikki on täällä hyvin.



4 kommenttia:

  1. Muistanpa erään perjantai-illan viime elokuun lopulla, kun oli tavarat pakkaamatta, vaikka seuraavana yönä oli lähtö. Taisit sanoa, että ei olis pitänyt lähteä ollenkaan ja että olishan sitä vaihtoon voinut mennä vasta yliopistosta. Koti-ikävä oli jo ennen kuin olit päässyt kotoa minnekään. Mutta ei se ikävä sitten kovin kauan tainnut vaivata. Ja kyllä tänne sopeutuu...

    VastaaPoista
  2. Joo muistan kanssa kyseisen illan. En mä muistaakseni ihan suoraan sanonut että ei pitäis lähteä ollenkaan, mutta että ois myöhemminkin voinut. Mutta olihan tuo aikas ohimenevä tunne! Eipä kaduta. :)

    VastaaPoista
  3. huuu kohtaha me nähäänki jo ! voiku siistiä c:

    VastaaPoista
  4. Niimpä! Aika menny ihan hullun nopeeta! :)

    VastaaPoista