perjantai 9. joulukuuta 2011

Feels Like Home

Kappas kun tässäkin postauksessa kesti... Tai siis nää kuvat nyt on otettu varmaan joskus syyskuussa ja oon lataillu niitä hiljakseen tänne, koska tää.on.joskus."vähän".hidas. -.- Nojoo, maisemat on siis vähän erilaiset nyt kun on lunta ja näin, mutta kun jotkut on sanonu että haluu nähä kuvia talosta niin tässä niitä nyt on. Oon liian laiska kirjottamaan, niin laitan näitä kuvapostauksia... Toivottavasti tykkäätte. :)



Tää alla oleva tsydeemi on mahtava! Näitten yritys siis tuottaa ja toimittaa näitä, joten tottakai meillä on tämmönen kotonakin. :D Saa kylmää ja kuumaa vettä, erittäin kätevä. Kun tulin ni aattelin ihan normisti käyttää hanavettä, eikä se nyt hirveen erilaiselta maistunu, mutta nyt huomaa että maistuu se ja kraanavesi on pahaa kun on tottunu tohon. Mutta useimmat siis käyttää ihan sitä jos niillä ei oo tämmöstä. Yllättävän monella tosin on.



tääkin on nyt tietty vähän kasattu lumen tieltä. Mut se oli kiva :)


Meillä on iso recreation-room, missä on mm. juoksumatto (ja TV niin voi kattoo leffaa samalla kun juoksee!) ja pingispöytä, ja biljardipöytä, ja pöytäjalkapallo, ja se ilmakiekko tai mikälie. Ja Sauna. :)






pieni asuntovaunu :)


   






Täällä on siis kolme kerrosta ja mun huone on basementissa, eli pohjakerroksessa. Poikien huone on kans siellä, ja siskot ja Mark ja Terri nukkuu yläkerrassa. Keskikerros on sit se missä on niinkun kaikki periaatteessa. Tykkään mun huoneesta ihan tosi paljon! Toi sänky. <3



Mun pöydällä oli kukkakimppu kun tulin :) Eikä toi huone ole tosiaankaan enää ton näkönen, kun oon vähän koristellu ja tehny siitä oman näkösen. Valokuvia seinällä jne. Niin ja se on sotkusempi. Ei paljon, mut ihan vähän...
Nuo ikkunat on tosiaan maan tasalla, mutta tää huone on silti valoisa. Tykkään! Tää huone on tänne remontoitu vissiin vasta joskus vuosi sitten keväällä, ihan uusi. :)



Niin, ja vaikka koti Suomessa on aina koti, niin niinkun otsikko sanoo, niin tääkin tuntuu jo kodilta. :)

4 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa että aikas jäätävän kokonen asuntovaunu, aineski suomessa vaatis varmaanki jo jotaki lupia että saisit tollasta vetää, mutta varmasti mukava vehje :)
    Unohdit muuten mainita tuosta infrapunakaapista että se ei siis ole sauna vaan "sauna", saunahan on puukiukaalla lämmitettävä pieni huone :D
    Lääniä näyttää joka tapauksessa riittävän ihan kivasti, toivottavasti ei iske kovin iso järkytys kun saavut takaisin suomeen :D

    -Bro-

    VastaaPoista
  2. Oijoi olipas asunto! Tosi mukavan näkönen ja sellanen että siellä varmaan viihtyy! :) Hih hienoja kuvia ja sai vähän paremman käsitykesn että missä sieki vuottas vietät :D Niin ja KIITOS joulukortista! :)<3 Pidäpä hauskaa siellä :)

    VastaaPoista
  3. hullun hieno toi talo! meiänki uus talo alkaa valmistua toivottavasti pia päästäis muuttamaa.. (: ja toi on kiva toi et voi kattoo leffaa samalla ku juoksee :D ja biljardipöytä ois mahtava !

    VastaaPoista
  4. Aapo: Joo se on aika iso, mutta eipä täällä yleisesti paljon pienempiäkään näy... tai sit ne on semmosia tosi pieniä. Lääniä piisaa!

    Heidi: Jep, tää on kyllä kiva ja hyvin viihtyy! :) Ja olehyvä ! :)) <3

    Nina: Kiitti, mäkin tykkään! Niin ja tosiaa olittekos tekin muuttamassa jonnekkin... Mäkin aattelin että vähän siistiä kun on noita pelejä, mutta on ehkä kerran pelattu biljardia :P pöytäjalkkista useemmin kyllä :) Ja toi leffa + juoksumatto on niin kätevä kun ei viiti ulos mennä pimeeseen! :)

    VastaaPoista