perjantai 16. joulukuuta 2011

Christmas Is Here !

Joulu on täällä, tänään oli viimenen päivä koulua, ja se päättyi Talent Show'hun. Oli kyllä tosi hyviä esiintyjiä, eniten oli musiikkia, monet laulo tai soitti ja drama-oppilailla oli muutama sketsi. :)


Helenan host-veli Jason soittaa viulua todella hyvin !

Ja sitten joulukuvia :)
Main Street on koristeltu tosi nätisti, näkisittepä livenä :)

Lahjoja on kuusen alla paljon, vaikkei se kuvassa kunnolla näykkään. Koska sunnuntaina lähdetään reissuun, ja takas tullaa vissiin 29. päivä, eikä lahjat mahu autoon, niin vietetään meidän jouluaatto huomenna, ja avataan lahjat! Ja sunnuntaina joulupäivä, eli joulusukkien vuoro. :))) Tänään päätettiin jokainen avata yksi lahja, kun pojat halus. Minä avasin paketin jonka sain Danolta, se oli tehnyt mulle tyynyn!! :)) Nää naureskeli kun kannoin sitä koko loppuillan mukana, mutta tykkään siitä vaan tosi paljon, ja Dano oli sitäpaitsi tehny sen ite. :)


Meillä on paljon kivoja koristeita


Tää on minusta kiva :)
Tämän sain Danolta ♥ Niiiin kiva :))) Tykkään!
Tähän väliin hirvi.


Yksi päivä kävelin kotiin koulusta ja hirvi köllötti tien sivussa.
Seuraavana päivänä näin sen taas, vasan kanssa tällä kertaa.
Ja sitten pari kuvaa siitä koulun kuorojen joulukonsertista :) Keskiviikkona oli myös koulun bädien joulukonsertti, missä Dano soitti, ja Alex kanssa vähän, kun niiden koululla oli siihen alkuun pari kappaletta. Sieltä ei oo kuvamateriaalia. :)
Maryssa ♥ Ei välttämättä se edustavin kuva meistä.
Maryssan soolo
Joulukonsertista

Ja sitten vaan muuta kivaa :)

Tiistaina oli salissa kaikkia pelejä yms. Ja kun meni sinne niin ovella oli yksi opettaja joka huuteli kaikille että tulevat ottamaan kuvan pukin kanssa (joka on kanssa yksi opettajista). Tässä vaiheessa Frida ja Helena kiirehti saliin, mutta minä ja Andrhea otettiin kuva Joulupukin kanssa. :D


Sain Maryssalta kynsilakkaa joululahjaksi :)

Kim teki mulle joulukortin ♥

2 kommenttia:

  1. ihanan joulusen näköstä ! <3 meillä ei oo ees jouluvaloja laitettu eikä varmaa laitetakkaa ku muutetaan kohta :/ iha hullun kivan näköne toi tyyny ! :)

    VastaaPoista
  2. Minäki tykkään ku on niin joulusta! :) Ja tyyny on kiva!! :))

    VastaaPoista