sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Shelby tuli taloon

Muistanette ehkä että meidän toinen koira, Tiah, kuoli tuossa syksyllä, ja Connor jäi yksikseen. Reilu viikko sitten nuo osti uuden koiran. Tai oikeestaan se on Jordynin, kun se sen makso, ja ne aikoo sillä sitten pentuja ehkäpä ensi vuonna teettää (onko ihan oikee sana nyt tähän?). Ja Jord vissiin hoitaa ne, ja näin tienaa sit universitya tai collegea varten myös. :)

Shelby on siis 14kk malamuutti, siro mutta iso (korkea?) koiruus, ja äärettömän sulonen!! Se sai ensimmäiset pentunsa tässä viime vuoden lopulla. Vähän nuorena, mutta mä käsitin että se ei vissiin ollu ihan tarkotus... Kaikki pennut, paitsi yks urospentu, oli jo myyty, ja sit tää äiti oli myynnissä kanssa, niin kun nää halus tytön, niin Shelby tuli tänne. :) Se on just passeli kun se ei enää ole pentu, mutta ei mitenkään liian vanha etteikö sitä vois kouluttaa. Ja hyvin tuo on tänne sopeutunukkin. Ja voi että kun se on niin lutunen! <3 Pomottaa Connoria mennen tullen. :)



5 kommenttia:

  1. Oijoi!! Vähänkö on sulonen.. <3 Ah sydän suli .. Haha mutta oikeasti! Tosi kaunis :) Millanen luonne sillä on ;)

    VastaaPoista
  2. Se on ihana :) <3 Toi kuva tosin antaa siitä jotekin hirveen rauhallisen ja kiltin kuvan. Kesti vähän aikaa ennenkun se pysähty paikoilleen niin pitkäks aikaa että sain sen kuvattua.. :D Ei mutta siis se on tosi ilonen ja vauhdikas, koko ajan juoksemassa ympäriinsä tai yrittämässä saaha Connoria leikkimään. Ja se tykkää hyppiä paljon, mikä ei kyllä ois niin toivottavaa.. :D Mutta on se onneks vvähentäny nyt vähän ku verrataan millanen se oli kun tuli :) Se osaa olla tosi rauhallinen mutta sit jos Connor tulee rapsuteltavaks niin Shelby on heti hyppimässä ja kerjäämässä huomiota. :D mutta on se niin söppänä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana!! Just tuollanen elosa ja leikkisä <3 Voi.. Ja vielä huomionkipeä ;) Sulonen ♥

      Poista
  3. tuitui ku on söpö ! <3

    VastaaPoista