sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Right now I wouldn't wanna be anywhere else but Here

First, Happy birthday to Pauliina joka täytti eilen 18!! Lähetän sun paketin tiistaina honey. :)

Hmmjoo, viikko sit tosiaan oltiin Prince Rupertissa, joka on Pohjois-Amerikan sateisin paikka, hehe. Aika lailla meni viikonloppu Jordynin korispelien parissa. Ne oli kolmansia, viidestä joukkueesta. Lunta ei ollut, ja jopa aurinko paisto lauantaina! Mä tykkäsin. :) Kyllä ne kuulemma lunta saa pari kertaa talvessa, mut se lähtee aina viikossa pois. Me ollaan nyt saatu tänne taas vähän lisää lunta, mikä on kyllä ihan kiva. On paljon parempi mottorikelkkailla!! :)) Ah se on vaan niin kivaa! Tänään taas ajoin enemmänkin ja menin jopa kuulemma lujaa. Mähän en tosiaan saa ajaa mitään moottoriajoneuvoja, mut eipä nää niin välitä kun mähän olen niin kunnollinen ajaja. :)) Mark onkin toisinaan kysyny et millon kokeilen ajaa tota sen truckia, kun en kerta autoo oo täällä vielä ajanu. Et rikotaan nyt kunnolla tätä sääntöä.

Mitähän mä tein tällä viikolla... Menin Awanan sijaan pelaamaan koripalloa tiistaina ja oli ihan hullun kivaa! Meitä oli vaan kuus sillä kertaa kun popula on vähän poissa, nii pelattiin kolme vastaan kolme vaikka kuin kauan ja saipahan kunnon treeniä ainakin. Ja tein mä hei pari koriakin.

Keskiviikkona koulussa oli Fashion Show, ne ketkä oli textiles-tunnilla viime semesterissä niin esitteli niiden tekemiä asuja, hullun hienoja oli!! Varsinkin mekot mitä porukka oli tehny, näytti ihan kaupasta ostetuilta! Haha, ne kysy muakin sinne mutta en mä sitten. :D

Torstai... Mä taisin olla vaan kotona kun se olikin ainut päivä tällä viikolla kun sain vaan olla. Ja tosiaa, torstaisin pojilla on hiihtoa koulun jälkeen ja Terri menee niitten kanssa, Jordilla oli korista mut se loppu, mut vissiin se menee töihin ehkä, ja Dano on töissä koulun jälkeen, joten talo on vain ja ainoastaan mun suunnilleen puoli kuuteen. <3 JA koska koulu loppuu jo kahelta torstaisin niin on extra paljon aikaa nauttia hiljaisuudesta. :) Tai tehä ruokaa koska toisinaan teen jotain valmiiks ni noitten ei tarvi kun ne tulee.

Perjantaina menin koulun jälkeen hengaamaan Maryssan ja Michellen kanssa uuteen kahvilaan mikä tänne on tullu. Tilattiin kaikki laventeli piirtelöt, koska Maryssa sano et se on ihan hullun hyvää vaikka kuulostaa aika oudolta. Mutta siis oli ihan supernamia!! Oltiin siellä jonki aikaa ja sit mentiin Katien luo hengaamaan ja tilattiin pizzat ja nin edelleen. Sit mentiin illaks koululle kun siellä oli Talent Show. Viimesenä ohjelmana oli Kim (se on Grad President) vs. Mr. Cameron, meidän rehtori (ihan paras!) ja ne teki mm. jojo-temppuja, golffia ja hyppynarujuttuja ja Kimhän sen sit vei, mutta oli ihan paras kyllä! Jotenkin niin parasta että rehtori viittii tehä ittestään naurunalasen ja nauraa ite kaikkein eniten. :)

Lauantaina olisin voinu nukkua pitkään, mutta pojilla oli kavereita, niin tota... En sit. Musta oli niin huvittavaa miten ne pystyy keskikerroksessa pitämään niin paljon meteliä et mä herään basementissa, ja sit kun olin onnellisesti vielä melkein puoliunessa, niin ne tuli ettimään jotain niitten huoneesta vissiin, mikä on siis mun huoneen vieressä. Ja parin minuutin mölyämisen jälkeen kuulen jonkun niistä tuumaavan kuiskaamalla että pitää olla hiljaa etten mä herää. :DD Ei pojat ei. Mutta mikäs siinä, mun pitikin nousta vähän aiemmin kun ei oltu ihan varmoja et mentäiskö moottorikelkkailemaan vuorille. Se on kuulemma niin nättiä et mun pitää mennä sinne. :) Mut sää oli huono ni ehkä ens viikonloppuna.

Illalla menin leffaan Dylanin, Kimin ja Kimin äitin kanssa. :D Käytiin kattoon Goon, ja oli ihan mahtava! :D Kertoo jääkiekosta ja tappelusta. Ja sisältää paljon tappeluita. Kysyin Kimiltä tykkäskö sen äiti siitä, ja Kim oli sillei, tää on outoa mut sen mielestä se oli ihan paras! :DD


Ja tänään meille tuli vieraita. Käytiin vähän moottorikelkkailemassa niitten perheen tyttöjen kanssa, ja olipahan vaan hauskaa taas! :) Illemmalla mentiin Terrin vanhemille lainaamaan vähän hot tubbia. :) Siinä on söpöt valot ja kaikki.

Huomenna maanantai, eww. Mut onpaha kaksointunti foodsia ja tehään jotain naminami herkkua vissíin, en muista nimee. Joten ei maanantait ees oo niin pahoja. :) Fiddlers illalla, päästään taas käymään henkeviä keskusteluja Fridan kanssa, yeah.

Vähän kuvia Prince Rupertista:


"Laiva on lastattu..."

Löyettiin tollanen söpö puhelinkoppi, ihan oli toiminnassa :))


Meri

Oltiin yötä näitten tutuilla :)


Niin, ja tänään oli kiva päivä. Tai siis tosi semmonen perus, ja oli jopa vähän huono olo yhessä vaiheessa ja näytin kuulemma väsyneeltä päivällä, mutta oli jotenkin vaan semmonen olo että enpä haluis olla just nyt missään muualla. Smithers on ihan paras. <3

2 kommenttia:

  1. Oijoi!! Kuulostaa taas vaan niin mahtavalta!! Haha ja tuo kelkkailu varsinki ;) Haha hienot kelkat muuten : D Heh.. juu täälläki jonkun verran päässy ajelee ;) Ku lunta on aivan sairaasti..
    Mutta tosiaan.. Mahtavalta kuulostaaa.. Ja ei ihme ettet haluais olla muualla :D Niin ja tuota miltä se maistu se pirtelö?
    Ja ihania kuvia taas kerran.. Hohhoijaa.. Haluan iteki lähteä jonneki kauaS!
    Terkut ja halit sinne :)<3

    VastaaPoista
  2. Joo kelkkailu on niiiin kivaa!! Lumi on nyt vähän sulanu mut tänään tuli taas lisää että eipä se tässä vielä mihinkään oo häviämässä.. Se pirtelö oli semmosta maidon ja jäätelön sekotusta jossa oli semmonen naminami aromi, vissiin se laventeli sit. :D JA kiitos! :) Joo joskus tekee hyvää olla kaukana.. Haleja sinne myös. <3

    VastaaPoista