torstai 1. maaliskuuta 2012

Up and Over and Out

Tänään sain tekstiviestin Markilta että haluunko skipata viimesen tunnin (ranskaa, hah!) ja lähteä snowmobiling sen ja muutamien muiden kanssa. Ja kyllähän mä. :D Ah mentiin tonne vuorille ja hii oli kivaa! Yhessä vaiheessa oli semmonen kuoppa tai joku jota ei nähty kun mentiin niin kovaa, niin iskin sitten naamani vissiin markin kypärään tai selkään ja olin ihan varma et joko tulee verta nenästä tai musta silmä tai huuli turpoaa tai jotain. :D Mut eiku huuli vaan tuntunu kohta vähän hassulta, muuten ei mitään. :) Toisessa vaiheessa lensin vaan kyydistä ja mietin hetken et satutinko käteni mutta en sentään. But what's snowmobiling without a little pain, eh? Pariin otteeseen toki jäätiin jumiin tai muuten vaan kaaduttin ja näin, mut ei hirveen paljon. Sit ku piti lähteä kotia päin ni eiköhän me hukattu Markin veli Brent, joka olikin jääny jumiin johonki. Tuli siinä ootellessa vähän kylmä. Mä muuten ajoin taas mut ihan vähän vaan, kun Mark sano että ajappa sinä vähän, ku oli semmonen aukea paikka ettei tarvinnu kääntyä. :D Meikäläinen lähti semmosta mukavaa vauhtia ni Mark sano että eikun mennään vähän kovempaa! Lunta oli muuten niiiin paljon.. paikotellen kun pomppas pois kyydistä niin uppos vyötäröön ja ylikin. Kyllähän siinä oli helpo jäähä jumiin.

Eilen muuten Frida oli meillä ni ajeltiin tossa meidän pellolla, ja Fridakin kokeili ajaa kelkkaa :) Sit minä ajoin ja vetäsin ensimmäistä kertaa koko kelkan ilmaan hyppyrin jälkeen ja vähän meinasin menettää sen hallinnan, mutta en sentään... :D Laitettiin semmosen liukurit köyden päähän ja yritettin pysyä pystyssä kun Mark veti moottorikelkalla meitä perässä. Maassahan siinä kokoajan oltiin, oli vaikee pitää kiinni kun jostain syystä nauratti niin paljon. Viikonloppuna varmaan taas vähän lisää snowmobolingia! :)) Olipa vaan hyvä päätös tulla Kanadaan! Täällä on niin hauskaa. :)

Tänään mentiin vielä illalla taas lainaamaan hot tubia kun oli vähän kylmä. Ja ai että se on kiva. :)

Tosiaan laskianen oli viime viikolla, eikös niin? Minä leivoin pullia ensimmäisen kerran elämäni aikana, ja ne näytti ja maistui normaaleilta!! Oi naminami, ja nämä tykkäs kanssa. :)

Mää luulen että se ois näyttäny enemmän normaalilta jos ois voideltu nuo ennen paistamista. Mutta kun nämähän
on allegisia kananmunalle ni ehei... Mutta hyvää oli!! :)

On ihan pakko vielä laittaa kuva meidän rehtorista tekemässä jojotemppuja!


Btw, onpa outoo että on jo maaliskuu!

6 kommenttia:

  1. Heips!

    Kiitos syntymäpäiväni muistamisesta! Sisaresi opasti minut tänään jääkiekon salaisuuksii Ilves-Jyp -ottelussa. Tamperelaiset olivat rehellisiä ja hienotunteisia ja antoivat jyväskyläläisten voittaa, ettei niille tule paha mieli!

    Terveisin Eno Mansesta

    VastaaPoista
  2. Haha huippua! Kuulostaa kyllä hauskalta se kelkkailu sielläki ;) Sunhan pitää hankkia T-kortti ku tuut takas - vai onko sulla jo? Mutta hyvää kevään odotusta :):)

    VastaaPoista
  3. kiitos edellisen postauksen synttärionnitteluista!! <3 ja siistiltä kuulostaa toi kelkkailu, pitää kyllä joskus kokeilla! Ja pullakin näyttä ihan pullalta :D ja hot tubekin vielä! Ei taija meille sitä puljua koskaan tulla.. Tosi kiva kun oot viihtynyt siellä niin hyvin :))

    VastaaPoista
  4. Markku: No minäpä kuulinkin teidän reissusta! :) Olit kuulemma "heikomman puolella.." :D ´Se on hyvä se!

    Heidi: Joo se on ihan parasta! :) Ei oo T-korttia, mut saapa nähä josko tulee hankittua - ajokortin voisin joskus hankkia tosin! Kiitos ja samoin sinne! :)

    Pake: Olehyvä<3 Teidän pulju jota ei ole tuli kanssa mieleeni!

    VastaaPoista
  5. haha kuullostaa iha hullu hauskalta toi moottorikelkkailu ! :D

    VastaaPoista