torstai 15. maaliskuuta 2012

The Only Way Is Up

Tää viikko on ollut aika kiva! Tiistai ja keskiviikko aika lailla chillailua, ja jopa ranskan kaksointunti oli siedettävä. Eka tunti meni Helenan kanssa jutellessa, sit mentiin lunchiks DQ:iin ja melkein meinattiin myöhästyä seuraavalta tunnilta mutta ei suoranaisesti, ja sit suunnilleen jopa tein hommia sillä tunnilla. Mää luulen että opettaja ei suoranaisesti arvostanu meidän asennoitumista sinä päivänä, mutta ei kai se nyt haittaa jos ei aina huvita. Tänään olin ihan kunnolla ja esitin mun mongertavalla ranskalla jopa pienen puheeni. Ollaan taas harjoteltu miten kuvaillaan ihmisiä ja jokaisen piti kertoa jostain henkilöstä luokan edessä. " Je voudrais presentée mon soeur, Heta... Elle est gentille, mais par fois, elle peut être trés capricieuse..." Oli hyvä jos oli kuva kanssa, ja mullahan oli. :D

Ja arvatkaa mitä?? Helena menee host-isänsä kanssa Spring Breakilla Calgaryyn ja se sano et sen pitäis ottaa joku kaveri mukaan, haluisinko lähtee! Kolmen päivän päästä siis Calgary kutsuu! I'm so excited! :)

Katottiin muuten justiinsa leffa nimeltä Soul Surfer, ja voin todellakin suositella jos haluutte katsoa hyvän leffan! Perustuu tosi tapahtumiin, ja kertoo Bethany Hamiltonista, joka on nykyään ammattilaissurffaaja, vaikka hän menetti vasemman kätensä 13-vuotiaana, hain hyökätessä kesken surffireissun.



I can do all things through Him who strengthens me

Foods on muuten kiva aine. Meidän ryhmä on ihan paras ja meillä on jostain syystä aina ihan älyttömän hauskaa! Siellä myös aina sattuu ja tapahtuu..

Jokainen ryhmä (meitä on kuusi meidän luokassa) valitsi netistä jonkun keittoreseptin, ja meidän ryhmä valitsi broccoli-cheese soup (=parsakaali-juusto?). Minähän en kyllä sitä valinnu mut Carleyn ja Maryssan mielestä se kuulosti kivalle. Ja Mrs. Gordonkin kehotti ettimään jotain ei välttämättä niin tavallisia keittoreseptejä. Joten tohon me sit päädyttiin. Siinä vaan oli sellanen juttu, että me aateltiin olla fiksuja ja poistaa kaikki porkkanat reseptistä ja korvata ne kanalla, koska kanahan on hyvää. Ja ketkähän sit jätti lukematta loppureseptin, mm. sen kohdan missä koko soppa pistetään tehosekottimeen. -.-' Kyllä porukka tiistaina hämmästeli että mitä ihmettä sitä kanaa sinne kanssa tungetaan, eikö se ois kannattanu pistää vaikka jälkikäteen. Sit kun meillä sattu vielä olemaan sijainen joka ei ollu turhan asiantuntija ja se vaan intti että seuratkaa reseptiä kun popula alko kyseleen et jos ei kumminkaan tehtäis tästä parsakaali-kana smoothieta... Eikä se siis tienny myöskään et sitä ois voinu vaan ihan hetken pitää siellä sekottimessa et siitä ois tullu vaan vähän sellasta muussantunutta. Mutta eihän kukaan sitä sit tienny niin kaikki teki sit siitä sellasta vihertävää velliä (ihan tuli koulun pinaattikeitto mieleen!). Sijaisemme ei myöskään tiennyt että sekottimessa oli sellanen viiva, raja jonka yli ei pidä pistää nestettä, vaan sen litkun voi jättää kattilaan ja ne parsakaalit ja kanat pistetään vaan sinne. Mehän tungettiin koko keitto kerralla sinne, ja sithän se tuli jotain kautta pohjasta läpi ja siinähän meillä oli pöytä ja lavuaari lievästi liemessä. Eikä se sijainen tienny mitä tehtiin väärin ja yritti itse uudestaan ja teki saman jutun. Tässä vaiheessa alko aika loppua joten maistettiin sitä keittoa ihan sellasenaan, ja täytyy sanoa että ei se pahaa ollu. Vähän mielenkiintoista ehkä. Ei me missään vaiheessa kerrottu että muutettiin sitä reseptiä. Mutta että näin täällä. Olisittepa nähny niitä ilmeitä.

P.S. Tänään oli vuorossa peruna-pekoni keitto ja oli hyvää!

8 kommenttia:

  1. Paketti tuli perille, kiitos siitä. Oli oikein kiva :) Mitäköhän tuosta puheesta sanoisi. Rehellinen, ei siinä mitään :DD

    VastaaPoista
  2. Vitsi toi leffa kuullostaa hyvältä! Pitänee kattoo se! :D

    VastaaPoista
  3. Heta: Olehyvä, kiva että tykkäsit :) Minä aattelin kanssa siinä puheessa että mitä tässä asioita kaunistelemaan.. :D

    Joo leffa oli ihan paras!

    VastaaPoista
  4. Mistäköhän tuon leffan sais? Me katsottiin siitä tytöstä tehty lyhyt dokumentin pätkä uudenvuoden leirillä kiponniemessä (se leffahan perustuu tosi tapahtumiin). Haluisin ehdottomasti itekin nähdä leffan :)

    Luulen, että oot vähän turhan itsekriittinen ranskan suhteen ;) Kokkailu-puuhat kuulosti ihan siltä, että voisin itsekin sortua samankaltaiseen toimintaan :D

    VastaaPoista
  5. Haha arvaa vaan naurattiko ku luki tuota teijän reseptiä! :D Mutta joo rikastuttava kokemus ;) Ja totta aina ei voi olla fiilistä opiskella.. :)

    VastaaPoista
  6. Anna: Mä en oikeestaan tiiä mistä sen sais, voiskohan netistä tilata? Täältä sais ostettua kyllä mut en sitten tiiä niistä tekstityksistä. Ja meidän ranskan ryhmässä tuntuu olevan aika monta jotka puhuu hirveän hyvin ranskaa, vähän siinä tuntuu omat taidot ruostuneelta, mutta ehkäpä se siitä. Näinhän sitä oppii. :D

    Heidi: Se oli kyllä jotain niin sählinkiä... Mutta hauskaa oli, sitä ei voi kieltää!

    VastaaPoista
  7. olis ollu mielenkiintosta nähä toi kokkaustuokio :DD

    VastaaPoista
  8. Joo et uskokaan.. Siinä oli sitä jotain. :D

    VastaaPoista