perjantai 9. maaliskuuta 2012

Darlins

Hyvää synttäriä Heta !! <3 (Paketti on matkalla!)

Tänään oltiin Ashleyn synttäri partyissa ja oli kyllä tosi kivaa! :) Illan paras oli kun meillä oli suklaa fondue, ja sit kun joku vähän sörkkäs suklaata toisen naamaan niin siitähän sytty sit sellanen yleinen sota joka päätty kun kaikkien naamat oli täynnä suklaata. Ja toisilla sitä suklaata löyty hiuksistakin, kröhöm... Semmosta yleistä hengailua oli periaatteessa koko ilta mutta ihan parasta ja parhaassa seurassa! :) Oli kiva varsinkin nähdä Justinia kun se on nyt kevään ollu Prince Rupertissa niin ei oo tullu koulussakaan nähtyä.

Jossain vaiheessa iltaa pojat tajusi että mä kutian aika herkästi ja sithän sitä tökkimistä tuli väisteltyä loppuilta, eikä aina ihan onnistunukkaan. Oh joy. Cole kysykin jossain vaiheessa että "did somebody just kill a mouse?" kun mulla on ikävä tapa vinkasta sillain kivasti hyvin korkealta jos joku yllättäin kutittaa... Mutta hauskaa oli! :D

Eilen käytiin Maryssan kanssa leffassa kun kummallakaan ei ollu mitään tekemistä. Käytiin kattoon sellanen lasten leffa kun The Lorax, ja oli kyllä aika kiva leffa vaikka lastenkirjaan perustuukin. :) Koulukin jatku eilen, ihan hassua kun oli koulua vaan kaks päivää tällä viikolla. Ja viikon päästä tosiaan se spring break, Maryssa lähtee Lontooseen ja Frida järjestön laskettelureissulle Banffille, joka on kuulemma ihan upee paikka! Mulla ei erikoisempia suunnitelmia ole ainakaan vielä.

Huomenna on halpa päivä laskettelurinteessä joten sinne päiväksi, ja sit illalla Frida ja Helena tulee tänne yöksi. :) Niillä on molemmilla kotona joku rajotettu internet, niin ne ei oo voinu skypettää kotia kertaakaan, niin siks siis tulevat, että voivat sit sunnuntaina skypetellä.

Btw, välillä on tullu kuunneltua Lavignea täällä paljon. :)


3 kommenttia: