sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Back Home

Eilen ajettiin koko matka Calgarysta Smithersiin, eikä siinä mennykkään kun se 14 tuntia, aika tarkalleen. Päätä särki kyllä sitten loppumatkasta ja illan. En tiiä oliko se vaan se pitkä automatka vai se että luin kirjaa osan matkaa. Tosiaan nyt justiinsa tuli leffoihin se The Hunger Games, ja mennään se Maryssan kanssa ens viikolla kattomaan, kunhan se ensin tulee takaisin Lontoosta. :) Kuitenkin, Maryssa sano et kannattaa lukee kirja ensin, ja lainas sen mulle. Meni pitkään enkä ees alottanu sitä, mut nyt kun eilen oli tota aikaa, niin tuli luettua jonkun verran, aika hyvä kirja, suosittelen! Eikä leffan trailerikaan pahalta näyttäny. :)



Mutta joo, Calgary oli mahtava! Ihan kiva oli kumminkin tulla kotiinkin. Se on hyvä juttu, koska lähtiessä oli vaan niin kiva saada pientä lomaa kaikista, niin on kiva huomata että oli ihan hauskaa tulla takaisin kotia. Ja Mark ja Terri molemmat sanoi kanssa että "it's good to have you home", niin se oli ihan kiva. :) Koulun alkaminen maanataina ei suoranaisesti innosta, mutta toisaalta se ei ees tunnu pahalta kun näkee taas kavereita ja näin. :) Ja kohtahan ne on nuo pääsiäisvapaatkin!

Nyt meni niin myöhään kun just tulin kotia ja onkin jo periaatteessa huominen kun kello on niin paljon, että taidanpa mennä nukkumaan ja laittaa kuvia Calgarysta huomenna sitten! 

2 kommenttia:

  1. Jep suosittelen kanssa noita kirjoja :) Ite luin pari vuotta sitte. Haha ihastuin! Ja leffa tosiaan oli kanssa hyvä, vaikka teknisten ongelmien takia jäi osa näkemättä...>:/ Mutta toivottavasti tosiaan sulla oli mahti reissu siellä ;)

    VastaaPoista
  2. Joo just sain luettua ensimmäisen eilen ja oli kyllä hyvä! Leffaan tässä joku päivä tällä viikolla :)

    VastaaPoista