torstai 2. helmikuuta 2012

Sleighride

Tuossa toissa sunnuntaina oltiin koko Smithersin vaihtariporukalla rekiajelulla. Nyt siis pari päivää sitten pari vaihtaria lähti kotiin, ne jotka oli täällä vaan puoli vuotta, saksalaisia suurin osa. Viime viikolla tuli myös seuraavan puolen vuoden vaihtarit. Saksalaisia suurin osa. Hämmästyttävää. Nuo uudet on kaikki tietääkseni tuolla toisessa koulussa, BVCS:ssa, joten eipä tuu niitä hirveesti tavattua. Yhen, saksalaisen, pojan näin youth groupissa viime perjantaina.

Takaisin siihen rekiajeluun. Sinne sai tulla myös hostit, mutta niiltä se maksoi, joten eipä hirveenä perheitä siellä näkyny, jonkin verran kumminkin. Meiltä lähti Jordyn mukaan.

Se paikka oli siis koulun sihteerin koti. Niillä oli vissiin yheksän tai kymmenen isoa hevosta (osa tais olla jotain belgialaisia ja loput sitten jotain muuta). Ja yhtä rekeä veti kaksi hevosta. Meillä oli kolme rekeä, ja sitten oli kome ylimääräistä hevosta muuten vaan juoksemassa siinä ymärillä. Se oli hauskaa. Puolivälissä pysähdyttiin ja paistettiin hot dogeja ja smorsheja ja syötiin herkkuja ja sosialisoitiin keskenämme, kun ei oikein tunnettu toisiamme jotka ollaan eri kouluissa.

Takas tullessa ne ylimääräiset hevoset juoksivat ihan meidän reen perässä, niin yhden vaihtarin host-sisko, Christiana, joka käy myös meidän youth groupissa hyppäs yhden hevosen selkään ja ratsasti paluumatkan. Hehe. Ihan luvan kanssa se siis niin teki mutta ei me muut vaan kuultu, niin yllätyttiin sitten kun se vaan otti ja istahti ratsaille. Hyvä kun ei tipahtanu.

Sitten ajettiin takaisin ja lähdettiin kotia. :)

Frida ja polle







Extra-hepoja
Frida vie koiraa vai toisinpäin

Vaihtareita, hosteja ja muita kummajaisia

Christiana loikkasi ratsaille

Niin joo juttelin Mr. Duncanin kanssa, ja se sanoi että mun arvosana photographyssä oli 92% ja se oli luokan toisiksi korkein. Helenalla oli paras, 95%. Hyvin me foreignerit vedetään. :)

5 kommenttia:

  1. Saksalaisia kyllä lähtee paljo vaihtareiks!! STS:lläkin täällä Ruotsissa on varmaa puolet saksalaisia vaihtareita, ja sit vielä lisää niitä Keski-Eurooppalaisia, tyyliin Belgiasta ja Itävallasta..:D Jännä juttu! Ihanalta näyttää toi rekiajelu muute:)

    VastaaPoista
  2. Haha Mikset sie hypännyt ratsaille ;) No mutta kuulosti kyllä hauskalta ylipäänsä tuo koko retki :) Miten niitä saksalaisia on niin paljo vaan puol vuotta? Ihana postaus tykkäsin nuista kuvista haha!

    VastaaPoista
  3. Maija: todellakin. Saksalaisia vaan vilisee joka paikassa. Mun saksalainen vaihtarikaveri valittaa että kiva tulla tänne ja sitte törmätä koko ajan toisiin saksalaisiin tai vähintääkin johonki joka sattuu puhumaan saksaa, tai ainakin omistamaan sukulaisia saksassa. Kyllä muaki ärsyttäs. :D Täällei oo ketään itavallast. Yks tyttö on belgiasta mutta se ei ookkaan vaihtari, sen porukat vaan päätti muuttaa tänne. :D Ja rekiajelu oli tosi kiva! :))

    Heidi: Haha en minä (; mutta hauskaa oli kyllä! En mä kans vaan käsitä tätä saksalaisten määrää, mutta joo hassua, kun tosi moni tulee vaan puoleks vuodeks. Tai siis täällä on tosi yleistä että porukka kysyy kuinka kauan on täällä, koska niitä puolenvuoden vaihtareita on niin paljon. Mutta nekin tuntuu siis aina kaikki olevan saksalaisia.. outoa. Hih kiitos! (:

    VastaaPoista
  4. mite noi arvosanat oikee menee? :o mut aika hyvä numero toi kait sit on ku kerra luokan toisiks paras :p ja aika jännä toi saksalaisvaihtarit :D

    VastaaPoista
  5. Haha joo ne on:D Ja joo siinä toisessa postauksessa selitinkin sen :)

    VastaaPoista