torstai 16. helmikuuta 2012

What's inside of your head

Oltiin tosiaa sillo pari viikkoa sitten moottorikelkkailemassa muutama tunti Telkwassa (se on ihan tässä Smithersin vieressä, popula käy täällä koulussa). Oli hauskaa, mutta aattelin ennakkoon että se ois enemmänkin mukavaa lepposta istumista. Mukavaa se oli kyllä mutta ei mitenkään lepposta. :DD Mut oli kyllä ihan hullun kivaa! Tiiättekö kun lumi on niin syvää että kelkkaa ei saa kääntymään vaan väätämällä sitä juttua? Tässä vaiheessa mennään niinkun se toinen puoli "ilmassa" paitti että lunta on niin paljon että tuskinpa tuo ilmassa on. Musta se tuntuu siltä niinkuin se kaatuis (ja kyllähän tuo kertaalleen kaatukin...). Mutta se on hauskaa. :)

Jumituttiin. Tää ei nyt oikein näy tää lumen syvyys tässä, mutta oli se syvä :)


Joo ja laskettelemassa tosiaan oltiin viime viikon perjantaina koska ei ollu taaskaan koulua. Oli just hyvä kun ei ollu paljoo ruuhkaa, tosin muutkin oli koulusta kyllä siellä. Ja Frida ja Helena, H:n hostien kanssa. :) Dano alotti lautailun vissiin viime vuonna ja kun mä olen aina halunnut kokeilla, niin tehtiin niin et laskettelin suksilla aamupäivän ja sit vaihettiin. Aattelin et alotan siitä köysihissistä :D mut Helena sano että ehei, eiköhän me mennä tohon ankkurihissiin ja ylös vaan! (En ees kaatunu!) Eihän siinä menny varmaan kun se melkein tunti et päästiin koko se iso rinne alas mutta oppi sillä paljon paremmin kun mitä siinä köysihissirinteessä ois. Mentiin vielä toistamiseen samaan rinteeseen ja nyt osaan tulla sen alas. En tyylillä mutta kumminkin elossa. :D Ja opin melkein kääntymään. Yhessä vaiheessa tosin vähän rynäsin ja kuulin jonkin sortin "crukztn" -äänen mun polvesta, hehe. Vähän sattui, sanoisinko, mutta kyllä se siitä sitten meni.

Tuolla on hyvä kun siellä on semmonen outrun että voi lasketella towniin :)) se kestää semmosen 20 min. ja on aika kiva laskea. paitsi että mun jalat oli kuolleet jo siihen mennessä niin se loppu oli aika rutistamista, en muistanu miten hyvää treeniä laskettelu on kun en oo lasketellu pariin vuoteen. Nää sano et joskus ne menee iltapäivällä vaan sinne ja laskee alas kun se on ilmasta. :D


Joo'o

Ahahahaha kukahan on taas maassa :D
Oli eilen ja tänään koripallopelit. :)) Ei mitään vakavaa peliä mut semmosta hauskanpitoa niinkun meidän teamilla aina. :DD Ei mutta se on ihan parasta, kaikki on ihan huippuja, varsinkin valmentajat!

Yeaaaaah, huomenna skippaan koulun ja suuntana Prince Rupert! Jord pelaa korista ja me muut mennään huvin vuoksi ja minä nään lisää BC:aa!

Tänään muuten oli vaan jotenkin tosi kiva päivä. Ja sitten se parani entisestään kun yks poika kertoi mulle että mulla on ihana hymy. Hahaha, made my day!

Kuvia joita otin tänään:





En ottanu Connoria sisälle. Reppana.


Tää viimenen kuva on meidän dining-roomin ikkunasta. On niiiiin kiva seurata kun aurinko laskee vuorten taa. :))

3 kommenttia:

  1. Oi ihana kehu siltä pojalta!! Sanoiskoha Suomessa kukaan niin..:D

    VastaaPoista
  2. mäki kokeilin viime vuonna laudalla ja sitku alko sujua nii piti lähtee ja sen jälkee en oo ees lasketellu :D hullun kivoja kuvia taas kerran :) meinasitko muuten et ne joskus kävelee sen mäen siis ylös ja laskee alas? :O

    VastaaPoista
  3. Maija, niimpä! Mietin ihan samaa :D Piristihän se kummasti :)

    Nina, joo sen oppis kun oikeesti kävis aktiivisesti laskettelemassa mut eipä oo tullu nyt mentyä! Ja kiitti! :) Ja siis eiei, yleensä toi host-äiti ajaa meijät autolla sinne ku se ei haluu laskee ja muut laskee sit alas ja sit se hakee meidät sieltä. :) Vois olla vähän rankkaa kävellä koko matka :D

    VastaaPoista