tiistai 17. heinäkuuta 2012

13 Days Til Finland!

Tjoo, elämä täällä menee aikas normaaliuomissa. Lapset herää aamulla ja minä yleensä kanssa, laitan niille jotain aamupalaa kun ne kattoo jotain piirrettyjä tietokoneelta. Suomenkielen kartoittamiseksi ollaan katottu muumeja youtubesta, vaikka se usein hieman vastalauseita herättääkin kun Jimmy Neutronia ei saakkaan katsoa ennenkun on katottu jotain suomenkielistä. Mutta aina ne niitä muumeja ihan innoissaan kattoo ja hyräilee sitä maaamamamaammaa -laulua sitten jälkikäteen.

Cathy alkaa käydä raskautensa kanssa epätoivoiseksi kun on niin tukalat oltavat. Joka ilta sillä on uusi keino mitä kokeilla. "Mä luin netistä että..." ja sitten tulee taas joku uusi keino miten synnytyksen alkua voi aikaistaa, olettaen että vaavi nyt on valmis tulemaan jo ulos. :) "Jospa se vaikka ensi yönä!"

Musta on ollu tosi kivaa käydä salilla! Se tarjoaa tarvittavan kivan pikku breakin päivään ja ajattelin että heinäkuu onkin kunnon tehokuukausi ja varmasti laihdutan ja kiinteydyn nyt tässä. Toimis varmaan paremmin jos jäätelöpaikka DQ ei olisi siinä matkan varrella aina salilta tullessa, tai jos en iltalenkilläni kävisi ostamassa suklaata. Mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsisi. Mutta siis oikeesti siellä salilla on tosi kiva käydä ja on siitä varmasti hyötyäkin. :)

Alle kaksi viikkoa niin on mun 18 vuotis synttärit, yay! Kahden viikon päästä saan ostaa alkoholia ja mennä naimisiin. :) (Hyvä yhdistelmä... ja ei, en ole toistaiseksi aikeissa mennä naimisiin ihan justiinsa.) Cathy ja Simon on kyselleet mitä haluisin tehdä silloin. Toivotaan kaikki kovasti että vauva olisi jo syntynyt siihen mennessä. Oishan se aika hauska jos se syntyis mun syntymäpäivänä, koska mitäs hauskempaa voi omana 18 vuotis synttäripäivänään tehdä kuin vahtia lapsia. Muttamutta... joo, toivotaan nyt kumminkin et tulis aiemmin.

Että tällasta tänään. Tosi oudolta vaan välillä tuntuu kun on kauhea ikävä Smithersiin ja sit oon samalla alkanu innostua kotiintulosta, enää 13 päivää! On se jännä.



4 kommenttia:

  1. Haha, mulla sama aina et eka käyn salilla mut hyvän työn jälkeen ostan sit jotai hyvää :D Ne salit ku on aina sijotettu jonku kaupan viereen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin väärin... Mutta minkäs teet kun puolentunnin kävelymatkan varrelle mahtuu kaikenlaista pikaruokalaa :p

      Poista
    2. Kannattaa nauttia nyt vielä kun voi, suomessa ku se menee välillä niinpäin että saat kävellä puoltuntia löytääksesi pikaruokalan :)

      -Bro-

      Poista
    3. No säästyypähän rahat ja saa liikuntaa. :)

      Poista