sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

One's Destination Is Never A Place, But A New Way Of Seeing Things

10 Months 26 days since Canada. 8 päivää til Finland. Hassua, tuntuu ihan oudolta ajatella että kohta oon kotona, 11 kuukauden jälkeen. Kesälomaa kestää huikeat kaksi viikkoa ennenkun vanha kunnon Norssi kutsuu taas. :)

Täällä ei oo erikoisempia tapahtunut, vauvaa ei kuulu vieläkään. Lasten kanssa tulee puuhattua päivät. Tänään luin Kayleighin kanssa sellaista lasten kirjaa missä opeteltiin numeroita ja kirjaimia ja sanoja - me tosin suomeksi. Värit meni ihan hyvin, sitten sanoissa luin ne englanniksi ja sitten suomeksi. Osoitin valasta, liukumäkeä, krokotiilia jne. ja Kayleigh toisti. Sitten tuli kalkkuna..

"This is a turkey - kalkkuna"
"Kalkkuna"
"Sateenvarjo"
"Kalkkuna"
"Ei kalkkuna, an umbrella, sateenvarjo"
"Kalkkuna"
"Okei, ja tässä on aalto"
"Kalkkuna"
"Ei Kayleigh, these are not turkeys. A wave, aalto"
"Kalkkuna"

...mä luovutin.

Eilen ne oli lähdossä puistoon ja mä sain pienen breakin siinä. Piti pistää Kayleighille jotain vaatetta päälle kun sillä oli uimapuku sitä ennen. Olin ettimässä sille shortseja ja se juos ympäri taloa huutamassa että jonkun pitää pistää sille housut jalkaan. Lopulta se tuli olohuoneeseen ja tiuskaisi turhautuneena minulle ja Simonille: "Can SOMEONE put these on me, for heaven's sake!" mikä kuulostaa suhteellisen huvittavalta kolmevuotiaan suusta. :) Nää on molemmat aika hassuja. :)

Vielä viikko synttäreihin! :) Ja nyt on jo yli kaksi ja puoli viikkoa siitä kun tulin tänne Coquitlamiin. Tuntuu tosi oudolta ajatella sitä vaikka Smithers ja sen ihmiset onkin mielessä päivittäin. Ainiin ja Mark, Alex ja Micah on tulossa tänne ensi viikolla! Ne varmaan Langleyssä yöpyy Markin veljen luona missä oltiin sillon jouluna. Terri ja Jordyn lähtee Ontarioon ja Dano on koko kesän töissä Rough Acres Bible Campeillä niin tää on sit noitten kesälomareissu. Ja lentämisen sijaan ne päättikin nyt ajaa tänne 26. ja 27. päivä. Aika hassua että ne halus tulla käymään jo nyt. Mutta helpompihan tänne on tulla, kun sitten Suomeen on pitempi matka. Josh ja Daniel muuten suunnitteli tulevansa Suomeen ensi kesänä Tuska Open Air festivaaleille ja sit visiteeraamaan minua. :P Mutta katotaan nyt, onhan ens kesään vielä matkaa. :)

2 kommenttia:

  1. Meitä on täällä kotomaassa monta, jotka odotamme näkevämme sinun ilonaamasi pian:)
    Turvallista kotimatkaa:)
    Ai niin - JA PALJON ONNEA SAAVUTTAESSASI AIKUISEN NAISEN IÄN !!

    t. MAlla

    VastaaPoista
  2. Kiitos näin myöhässä! Olihan se kiva nähdä taas kaikkia tuttuja :)

    VastaaPoista