tiistai 30. elokuuta 2011

It's my third day in Canada

Oi ihanaa tämä tiivis päivitystahtini. Tänään oli taas kiva päivä, aamulla käytiin poimimassa vadelmia (suosikkipuuhaani! huomatkaa hienoinen sarkasmi), jossa tosin ei menny kun varmaan puoli tuntia niin saatiin jonkin verran ja tultiin takas kotia. Käytiin siis poimimassa Terrin äidin kotoa pensaista. Se äiti itse ei ollut kotona, joten en tavannut häntä. Kotona sitten siis datailin tuolla olkkarissa, kun ois hassua sulkeutua omaan huoneeseen, kun kaikki vaan on tuolla olkkarissa joko lukemassa jotain kirjaa tai datailemassa yms. Mark ja Terri lähti siitä sitten töihin (Terri siis on töissä parina päivänä viikossa, kirjanpitäjänä näiden yrityksessä) ja siinä Mark sitten huvittuneena kysäisi, että mitä puuhaan tässä koneella kun hymyilen koko ajan. :D Mutta minkäs teet kun nauratti.

Aamulla siis on hyvä olla facebookissa, koska silloin Suomessa on ilta ja kaikki kivat ihmiset on paikalla. Tai ainakin melkein. :) Juttelin sitten siinä aika monen ihmisen kanssa kun Micah tuli kysymään että tullaanko Jordynin kanssa trampoliinille. Näillä on siis aika iso trampoliini tuolla pihalla. Ja sitte kiireesti vaan laitoin kaikille että joo pitää mennä, eli jos ihmettelitte miks häivyin niin nopeasti, niin tässä syy. :)
Trampoliinilla pelattiin sitte kaikkia kivoja pelejä, Alex, Micah ja minä, ja Jordyn liittyi seuraan kanssa sitten myöhemmin. Sen jälkeen katottiin leffaa. Oli kivaa. :) Illemalla mentiin Terrin, Jordynin ja Danon kanssa sinne kirkolle missä nää käy. Siellä oli semmoinen tapaaminen, missä kerrottiin vähän kirkon Awana-toiminnasta, eli sellaisesta lastenjutusta mitä kirkolla järjestetään. Nää on olleet siinä mukana, ja jos haluan niin mäkin voisin tulla auttamaan sinne, koska kaikki apu on kuulemma aina tarpeen, sillä lapsia käy siellä joka tiistai-ilta n. 60-80. En tiiä vielä, voisi ainakin käydä kattomassa minkälaista siellä on. :) Kuulosti ihan kivalle kyllä. Tai siis se mitä kuuntelin. Väsytti, joten vähän meni ohi korvien osa jutuista. Tapasin taas uusia ihmisiä, mm. näitten serkun, saman ikäinen tyttö, joka vaikutti tosi kivalta. :) Kaikki muutkin oli tosi mukavia ja toivottivat mut tervetulleeksi Kanadaan. :)

Kotona syötiin yhdessä jäätelöä ja katottiin jotain sarjaa josta nää vissiin tykkää, en vaan muista sen nimeä. Se oli ihan kiva, näillä on muistaakseni 16 boksia, joissa jokaisessa on neljä jaksoa, joten taidan keritä kattomaan vielä aika paljon sitä ohjelmaa! Nää aina kysyivät joka jakson jälkeen, että paljonko ymmärsin. :D

Eipä tältä päivältä muuta! Tänne alkaa jo sopeutua, eikä mitään aikaeroväsymystä oikeestaan oo enää, eikä juurikaan eilenkään. Ja hassua kun meinaan aina että teen semmoisen lyhyen päivityksen vaan, niin näemmä vähän venähtää. :)

5 kommenttia:

  1. Hyvä tahti sulla päivittää! Jatka vaan samaa rataa ;) Okei saattaa ihan luonnollisesti vähetä ajan myötä... Oot näköjään joo sopeutunu aika hyvin? Kielenkään kanssa ei oo varmaan tullu pahemmin ongelmia? :D Pidä sie hauskaa siellä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun pääsit keräämään vattuja. Kotonahan et "ehtinyt" mukaan. Toivottavasti siellä on paljon marjoja, voit sitten tehdä sitä marjapiirakkaa.

    VastaaPoista
  3. Milloinkas siellä koulu alkaa...? Kiva, kun olit jo laittanut kuviakin mukaan tonne aiemmin. Sulla vaikuttaa olevan - ja tulee olemaan - mukavaa. Enjoy! :o)

    VastaaPoista
  4. Ymmärrätkö nyt mun päivitystahtiani muutaman vuoden takaa? No, mä luulen ymmärtäväni ainakin sua lukemisen suhteen :) Ei siis haittaa tällainen päivitysrytmi ;)

    VastaaPoista
  5. Heidi: Haha kiva että tietää et joku ainakin ahkerasti seuraa :) Ja joo, oon sopeutu aika hyvin, en tietetnkään vielä täydellisesti, mutta siihen nähen kauan oon ollu täällä ni tuntuu että tosi nopeesti oon sopeutunu tänne. Kielen kanssa ei hirveesti oo tullu oneglmia, ymmärrän kyllä oikeestaan kaiken mitä mulle sanotaan ja nää selittää kyllä sit hitammin tai toisin sanoin jos en jotain tajua. :)

    Äiti: oikein kiva. :D noei, ei se paha ollu, ku ei tarvinnu kyykkiä missään puskissa meitkössä ja oltiin niin vähän aikaakin. Ja tosta piirakasta en nyt tiiä, ku näillä on osalla allergioita niin paljon, ni en nyt yhtään tiiä mitä oikein voisin tehä ja mitä en.

    Siru: Koulu alkaa ens tiistaina :) Oon kyllä käyny jo koululla onneks pari kertaa ja tavannu muutaman opettajan, ni tietää vähän mitä missäkin on. Ja kyllä, täällä on mukavaa :) ainakin ollut tähän asti :D

    Anna: ymmärrän, hyvä että sinäkin :D Ehkäpä en jatka ihan tällaista jokailtaista päivitystahtia koko vuotta.. vaikka eihän sitä koskaan tiiä :D

    VastaaPoista