torstai 25. elokuuta 2011

Last Days

Päivät käy todella vähiin, ja mun on pitäny päivittää vaikka kuinka monta kertaa, mut aina se vaan jää. Ostin matkalaukun! Se on kaunis :)



Harjoittelin myös makaronilaatikon tekemistä!



Se onnistu hyvin mut siitä tuli vähän vetelää... Joten pistin sen syömisen jälkeen takaisin uuniin. Kun se otettiin sieltä pois ni tajuttiin että pistin sit meidän muovikauhan siinä samaan syssyyn uuniin. :D hyvä minä. nyt se on vähän... sula. :D



Huomenna on tosiaan viimeinen päivä kotona. Olis kiva ehtiä päivitellä viime hetken fiiliksiä, mut saattaa jäähä.. Tarkoitus oli saada kaikkia asiat (niinku tuliaiset ja pakkaus) hoidettua ajoissa että voisin vaan olla kotona pari viimestä päivää, mut eipä siinä ihan niin käynyt. Harmi. Tuliaiset sain loput ostettua tänään ja pakkaus on jo sentään aloitettu. Fiiliksetkin vaihtelee ihan laidasta laitaan, välillä on siistiä lähteä, mut välillä se tuntuu tosi pelottavalta että on pois kotoa vuoden. Ja kun tiiän että tulee koti-ikävä, niin sitäkin sit pelkään jo etukäteen. Ja stressaa tää viime päivien häslinki. Sain viisuminkin vasta eilen, eli lähtö uhkasi lykkääntyä, kun sitä vaan ei kuulut. Mutta onneksi on sekin nyt hoidossa. Ja kaikesta huolimatta oon ihan hyvillä fiiliksillä lähdössä. :) 10 kk on kumminkin lyhyt aika.

Tässä tuliaiset:



Äitille ja isälle vien muumimamma ja muumipappa pyyhkeet (semmoiset pienet), veljille tuommoiset puiset älypelit (toivottavasti osaavat ratkaista!) ja siskoille marimekon pussukat ja rannekorut. Kaikille yhteiseksi vien Suomi-kirjan, suklaata (pandan ja fazerin) sekä luonnonlakua ja salmiakkia vähän (salmiakki puuttuu kuvasta koska menin ostamaan jotain väärää vahingossa). Aluevalvojalle vien sitten fazerin sinisen ja lakupatukan.

Nyt pitäisi vielä yrittää pakata ja siivota huone! Mutta sitä ennen pakko linkittää teille yksi kiva kappale. :)








4 kommenttia:

  1. Toi on niin totta, että pakkaaminen vaan jää niin helposti. Nimimerkillä huomenna lähtö - pakkasin loppuun äsken. :-D

    VastaaPoista
  2. ah ihanaa että joku muukin! :D

    VastaaPoista
  3. Nauran tolle kauhalle (tai sulle) :D Toi biisi on niin kiva!

    Voi vitsi, huomenna sä jo lähdet! Hyvää matkaa! :)

    VastaaPoista
  4. haha, joo en tiiä miten siinä niin kävi :D ja kiitos :)) !

    VastaaPoista