tiistai 30. elokuuta 2011

Pictures

Tänään käytiin kaupoilla ja hankin sen adapterin, joten nyt voin taas kirjotella. Tänään oli kiva päivä. :) Eilen olin niin väsynyt aikaerosta ja oli ikävä Suomeen ja kaikki oli niin uutta ja hankalaa että fiilikset ei ollu mitkään maailman parhaimmat. Mutta kun nukuin viime yön hyvin, niin ei väsyttäny tänään. Lähettiin päivällä kaupoille ja kierreltiin siellä ja täytyy sanoo, että vaikka tää on pieni paikka, niin tosi kiva silti ja kyllä täältä löytyy ihan kaikkea (mitä siis Suomessa epäilin...). Kotoa tuonne towniin ajaa autolla tyyliin 5-10 minuuttia, pyörällä ehkä 15 ja kävellen 20-30 kai. Että pääsee sinne itsekseenkin käymään jos haluaa. Näillä on paljon pyöriä ja sanoivat että kunhan saavat korjattua jonkun pyörän niin saan sen käyttööni. :) Käytiin myös koululla tänään viemässä jotain mun papereita sinne ja sit kierreltiin ympäriinsä. Koulu näytti tosi kivalle ja hahmotin jopa vähän että mitä missäkin on. Sain Terriltä (hostäiti) kotona jotain koulutarvikkeitakin jo.

Kotona katottiin Micahin ja Alexin kanssa leffaa ja illemmalla pelailtiin kaikkien sisarusten kanssa unoa ja jotain muuta korttipeliä. Oli hauskaa. :) Sitten mentiin vielä Mark (hostisä), Jordyn, Micah ja minä ulos pyöräilemään. Alkoi tulla pimeä ja vähän kylmä jo. Ihan illalla otettiin vielä vähän jäätelöä Mark, Terri, Jordyn ja minä ja vaan juteltiin kaikenlaista. Se oli kivaa. Täällä on muutenkin kivaa. :) Vaikka pieni koti-ikävä Suomeen ehkä edelleen on.  Mutta nyt niitä kuvia!
Ja siellä se on! Lento Helsingistä Lontooseen :)

Lontoossa käytiin odotellessa me suomalaiset syömässä

Lentokoneruokaa! Matkalla Lontoosta Vancouveriin

Katoin matkalla yhden elokuvan ja Simpsonit :)

Kanadaa ja vuoristoa !


 
Saavuttiin Vancouveriin!

Meidän hotelli Vancouverissa :)

Hotellihuoneet oli hienot! Ja ne oli tosiaan kahden hengen huoneita, mun huonekaveri oli tanskalainen tyttö :)


Paikallinen mäkki, joka oli siis ihan meidän hotellin lähellä








Ja siellä lento Smithersiin :)

Ja Vancouver jäi taakse

Se oli tämmöinen pieni lentokone millä lennettiin Smithersiin


Vuoret näytti tosi hienoilta lentokoneesta :)

Kaiken kaikkiaan matka oli pitkä mutta mukava. Ja laitan sitten myöhemmin kuvia tästä talosta ja mun huoneesta! :)
  

8 kommenttia:

  1. Oi vitsit näyttää ihanalle ja kuulostaa :D Pidä hauskaa!

    VastaaPoista
  2. Oo mahtavan näköstä! Ja tuli fiilis että iteki haluais olla tuolla :D Pidähän hauskaa ja laittele lisää kuvia ;)

    VastaaPoista
  3. Kuule veitkö sen vihreän pipon mukanasi?

    VastaaPoista
  4. Aino: Kiitti! :) Ja pidän :D

    Heidi: Joo nää vuoret on mun mielestä niin hienot! :) ja joo yritän ottaa paljon kuvia :)

    Heta: Kiva, kiitos kommentista. :D Ja hitsi kuule kun taisin unohtaa. ja sen mustan myös. ai ai. Mulla on ainoastaan se uus harmaa. voittekin lähettää ne! Tai sit ostan täältä uusia :)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa ja näyttää mukavalta :) Täällä mä ahkerasti opiskelen - sun blogia ;) On alkanut mullakin matkakuume nousta, tänään esiteltiin koulussa vaihtokohteita... Täytyy kirjoitella sulle niistä lisää jossain vaiheessa.

    Mukavia päiviä! Nauti <3

    VastaaPoista
  6. Hassua, nain nimittain noi samat vuoret matkalla tanne :)

    VastaaPoista
  7. Osta uusia. Missäköhän se mahtaa olla? En nähnyt korissasi.. Voin saman tien ottaa sen omakseni. Ja kyllä maisemat ovat oikein hienot :) Hauskaa että katsoit Simpsoneita. Äitille sanoin jo tuossa eilen että sain kodinhoitohuoneeseen yhden lisäkorin vaatteilleni :)

    VastaaPoista
  8. Anna: kiitos, ja kirjottele ihmeessä! :)

    Laura: niimpä, se on jännää :)

    Heta: kai katoit sieltä vaatekaapin ylähyllyltä? Ja ehei, et ota omaksesi! Ja ethän sä kodinhoitohuoneeseen mitään lisäkoria tarvitse. :D Ja nyt ei äiti voi muuten laittaa vaatteita vääriin koteihin. :)

    VastaaPoista