torstai 3. marraskuuta 2011

Halloween !

Maanantaina oli halloween. Koulussa oli costume-päivä, ja monet pukeutui hauskoihin asuihin, mä en oikein halunnu pukeutua mitenkään hirveen erikoisesti mutta kuitenkin johonkin costumeen, niin olin sit cowboy (tai cowgirl?) eli cowboy-hattu päähän ja huivi kaulaan, niin se oli ihan riittävän hyvä. :) Meitä olikin monta cowboyta, se kun on aika helppo asu. Maanantaina oli myös toisiksi viimeinen juoksukerta, tänään oli sit viimeinen, kun huomenna osa porukkaa lähtee provinciallseihin, ja sit ens viikolla otetaan ryhmäkuva ja vietetään päättäjäiset ja se on siinä! :) Kunnialla selvittiin tästäkin!


Oli pakko ottaa kuva Alexin "asusta". Musta tää
on aika mainio, ja se teki sen ihan itse! :D
Meidän perhe ei hirveästi juhlista halloweenia, pojat oli viime vuonna käyny trick or treat kierroksella, mut ei ne tänä vuonna sit menny. Meidän talo on sen verran syrjässä ettei tänne myöskään tuu lapsia, ja nää on siitä ihan tyytyväisiä. Maanantaina en siis tehny mitään erikoista, paitsi että menin illaksi Dylanin luokse hengaamaan.

Lauantaina oli näitten tuttujen luona halloween-partyt johon mentiin, ja minä olin Susan, Narniasta. :) Ja heti kun astuin ulos autosta niin yks poika kysyi multa että enkö olekkin haltija siitä Taru sormusten herrasta -tarinasta. Eikä se muuten ollut ainut sen illan aikana. Mutta nojoo, ihan hyvin se asu siitäkin meni. Terri oli ihan vaan lady, Dano mummo, Jordyn gypsy (mustalainen?), Micah varinksenpelätin (osuvaa) ja Alex... puhelin. Mark ei jaksanu lähteä ollenkaan, kun oltiin siis ulkona koko aika oikeestaan, niin sitä ei oikein innostanu.

Sunnuntaina taiteilin ensimmäisen kurpitsani!! Heh se oli kivaa. :) Myydäänkö Suomessa kurpitsoja ollenkaan? Tätä olen pohdiskellut...



Halloween costume

Hahaha, pitääpä kertoa teillekkin, että vaikka englannin kanssa nyt ei hirveesti ongelmia ole, mut kun keskustellessa oppii uuden sanan, niin aina ei tiiä miten se kirjotetaan. Yleensä ei tiiä miten se kirjotetaan... Joten siis en tienny mikä on se sana kun niinkun koverretaan noita kurpitsoja, mutta opin sitten että se on "carving pumpkins". Kumminkin, en tienny miten se kirjotetaan, ja jotenkin toi ajatus kovertamisesta ja se ääntämys sai mut ajattelemaan että sana on "cover" (=peittää, piilottaa) ja kun yksi kaveri, Carson, laitto tekstarin ja kysyi miten mun halloween on mennyt, niin innoissani sitten selitin kurpitsojen peittelystä, kunnes Carson kysyi että tarkoitanko kaivertaa. Olin vähän että hupsis, sori. :D Njoo, se oli ihan hauskaa, eikä tuommoset haittaa oikeestaa, mua ainakin rupesi vaan naurattamaan. :D Ja se on muuten oikeestaan kivaa, että kun tekee jotain virheitä puheessa tai kirjotuksessa, ja sit on on sillei että oho sori, niin ihmiset yleensä vaan kehuu miten hyvin oikeestaan osaa englantia. :)


Monien talojen pihoilla oli aika paljon halloween koristeita, meillä nyt ei. Myös koululla ja kaupoissa oli koristeltu. Ja nyt halloweenin jälkeen löysin yhdestä kaupasta suklaata joka oli hirmu hyvässä alennuksessa!! :) Oi naminami! Kaupat on ollu täynnä hallowee-krääsää jo jonkin aikaa, ja nyt on sitten vuorossa joulu.


Nää on huomannut että tykkään kengistä. Tulin tänne viiden kenkäparin kanssa ja nyt mulla taitaa olla 10 (mutta ne on tosi halpoja, ja yksi pari on juoksukengät, että tavallaan niitä ei lasketa..). Oho.

Kurpitsan siemeniä. Noihin kun pistää voita, suolaa ja ehkä jotain muuta jota en muista ja uuniin niin naminami :) Vähän niinkun popcornia!


Kurpitsan sisälmyksiä

veitsi lipsahti ja tein siihen loven!! mutta hammastikulla pistettiin pala vaahteranlehteä takaisin :)


Minun kurpitsani !! :)
Alex koverti kurpitsaansa kurpitsan (ei, se ei ole vankila...) 


koulussa oli hienoja kurpitsoja :D

4 kommenttia:

  1. Kyllä Katri Suomessakin kurpitsoja kasvatetaan:

    http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2009/09/954836/onko-suomen-suurin-kurpitsa-tassa---katso-kuvat

    terv.MattiEno

    VastaaPoista
  2. Juu, ainakin Jyväskylän forumin k-kauppa myy kurpitsoja :D Tässä yksi päivä niitä siellä näin ja pohdin, kuinka kurpitsa-sadon aikana Sveitsissä ties kuinka usein sain niiden kanssa työskennellä, ku piti sosekeitto saada aikaan. Keitto oli hyvää, mutta kurpitsan työstämisestä en nauttinut. Hienon kurpitsan olit kovertanut ;) Miss you!

    VastaaPoista
  3. Ihana oli tuo sinun kurpitsa :):) Heh otitkos kuvia sieltä juhlista muuten? Ois kiva nähä enemmän :)
    Mutta mahtavan kuulosta siellä.. Haha ja hauska tuo puhelin-asu :D

    VastaaPoista
  4. Matti: mainiota! Mietinkin että täytyy jostain löytyä, mutten ollu ihan varma kun nää kysyi että onko meillä kurpitsoja.

    Anna: Kurpitsapiirakka on kasn aika hyvää.. :) Ja kiitos! Mäkin olin yllättyny miten hyvä siitä tuli! :D Miss you too <3

    Heidi: Haha kiitos :) Jonku verran otin kuvia joo, mutta ne on vähän pimeitä ku kaivoin kameran esille oikeastaan vasta kun alkoi hämärtää :/

    VastaaPoista