tiistai 8. marraskuuta 2011

Tiah

Viime perjantaina oli ihan mahtava youth group -ilta! Mentiin serkkujen luo ja pelattiin ulkona piemässä Mission Impossiblea, ja oli vaan ihan hullun hauskaa. :) Porukkaa oli varmaan lähemmäs 40 ja tutustuin muutamaan uuteen tyyppiinkin.

Lauantaina menin illalla Fridalle, ja Helena tuli sinne myös. Vaihtari-ilta! Istuskeltiin ulkona hot tubessa (jossa oli semmoset kivat hienot valotkin!) ja sit katottiin leffaa, ja sitten yhden aikaan yöllä valkeni että meidän pitää löytää Helenalle patja. Ojdå. Taskulamppujen kanssa sitten ulkorakennuksen yläkerrasta kannettiin joku patja sisälle. Hauskaa oli. :) Nuo haki mut sitten kirkosta tullessaan sunnuntaina kotia, ja siinäpä tuo viikonloppu sit vierähtikin.

Sunnuntaina tosin kävi vähän ikävämpi juttu, kun Alexin ja Micahin kaverit oli kai tulossa piipahtamaan tai jotain, ja niiden isä törmäsi autollaan Tiahiin, meidän vanhempaan koiraan, ja se kuoli. Tosin se oli jo 16 vuotias ja alkoi olla välillä siinä kunnossa, että todennäkösesti se ois lopetettu tässä tämän vuoden aikana. Mutta eipä kukaan ihan näin sitä halunnu. :( Varmaan outoa kun se on ollu näillä pennusta asti, eli sen 16 vuotta ja nyt sitä ei enää olekaan. Poikien kavereilla on nyt kuulemma hirveän huono omatunto siitä, vaikkei se niiden vika ollukkaan. Ja Connor on nyt ihan yksinään. Nää on kai miettineet että mitä pitäs tehä, hankkia uus pentu vai mitenkä, mutta ei nyt kai vähään aikaa ainakaan mitään tapahu.

Maanantaina tosiaa oli toinen kerta VYF:ssä, eli siinä viulukonserttimikälie, missä Alex ja Dano soittaa, ja minä olen nyt mukana kitarani kanssa, hehheh. Ekalla kerralla en tykänny siitä yhtään ja olin vaan kauheen turhautunu kun en osannu soittaa mitään, eikä mulla ollu nuotteja yms. Nyt meni vähän paremmin, mutta no jaa. Piristi kyllä kun oltiin pakkaamassa kamoja ja yksi poika joka kanssa soittaa kitaraa VYF:ssä sanoi vaan että "good job!" ja kysyi että tuunko ensi viikolla kanssa. :) Kiva kun ihmiset on niin piristäviä täällä!

Värjäsin hiukset ja nyt oon pikkasen blondinpi taas. :] Tämä hyvä. Tänä perjantaina on Remembrance Day eli ei oo taaskaan koulua. Kelpaahan tuo! Ja me mennään varmaan Prince Georgeen taas tänä viikonloppuna! Jihuu. :)

Tiah and Connor <3

7 kommenttia:

  1. Voi :( Surullista että Tiah kuoli.. Mutta toisaalta 'kaikella on aikansa..'

    Muuten kyllä taas kuulostaa että nautit suunnattomasti siellä olostas! Ihanan pirtsakoita viestejä aina :):) Laitapa kuvaa uusista hiuksistas ;)

    ♥:llä Heidi

    VastaaPoista
  2. Hahaa! Minäkin istuin lauantaina Hot Tubessa ja katselin (kuvasin) vieläpä komean ilotulituksen (muutaman otoksen löydät fb:n kuvistani, ihan vain vinkki vinkki ;)

    Ei ole hyvä tämä. Et siis ole vieläkään värjäämässä sellaiseksi kauniin punaiseksi niitä hiuksiasi (niin kuin olen monasti monasti monasti monasti monasti koittanut sanoa). Mut "ass you wish" niin kuin minulla on tapana sanoa :DD
    Mutta hyvä että sinulla on hauskaa :D

    -Bro-

    VastaaPoista
  3. Heidi: Näinhän se on :) Ja kyllä nautin täällä olosta, vaikka välillä tulee ajateltua että oishan se varmaan kiva olla Suomessakin. Mutta ei pidä tuhlata täällä aikaa siihen että toivois olevansa siellä. :) Nää hiukset ei mitenkään radikaalisti muuttunu, mutta katotaa jos kaivelen jostain jonkun kuvan ;) Ikävä <3

    Bro: Harkitsin ihan vakavissani punertavaa sävyä, mut en (vielä) kallistunu kumminkaan siihen! Kävin jo tsekkaamassa sun kuvat!

    VastaaPoista
  4. Olipa tosi ikävä juttu, se mitä Tiah:lle tapahtui.
    Sehän oli lähes yhtä vanha, kuin vanhin sisaruksistasi. Eli niin kauan kuin he pystyvät muistamaan, Tiah on ollut heillä. Muuten tuntuu menevän hyvin siellä, hyvä niin. Minun lähettämäni meili varmaakin tuli perille.

    VastaaPoista
  5. Jep,perille tuli. :) Meinasin vastata mutta unohdin...

    VastaaPoista
  6. Katri kuulostaaa kivalta !! Näitä sun juttuja on mukava lukee:))
    T. Ilona(:

    VastaaPoista
  7. niin siis paitsi tuo koirajuttu ://
    T. ^^

    VastaaPoista