torstai 24. marraskuuta 2011

"Katri's not allowed to get hurt before she's got her insurance"

Jouluun on enää kuukaus ja kaikki kaupat täynnä joulukamaa. Main Street on koristeltu kivan jouluisesti, otan kuvan teille joskus, se on tosi nätti. :))

Koulu on vieläkin aika kivaa, Photographyssä ollaan tällä hetkellä työskentelemässä panorama-kuvien kanssa, hullun kivaa! English-tunnilla ollaan melkein käyty jo läpi Shakespearin Macbeth, joka on ollu yllättävän mielenkiintoinen. Oon jopa tajunnu aika hyvin, tosin Mr. Reed käy joka kohtauksen aika tarkasti läpi, että kaikki varmasti oivaltaa. Se on kivaa. :) Kitaran soitto edistyy kanssa, mun suosikki tähän mennessä on ollut Hallelujah, se on vaan niin kiva soittaa ja hyvä kappale.

Family Studies ei aiemmin ollut mun suosikki, mutta nyt siitä on tullut hauskaa! Ollaan käyty läpi parisuhteisiin liittyvää asiaa ja siitä pästiin häihin etc. ja suunniteltiin omat häät! Yksi kaveri oli morsian, ja yksi toinen luokkalainen sulhanen, muutama morsiusneito jne. Mä olin valokuvaaja. :D Oli ihan älyttömän hauskaa ja kaikki varmaan oppi aika hyvin mitä kaikkee häiden valmisteluun kuuluu, koska käytiin kaikki mahollinen tunnilla läpi. DQ lahjotti meille über-ihanan jäätelökakun, jota jäi vielä seuraavallekkin tunnille. :)) Nyt onkin sit vuorossa raskaus ja lapset, jiihaa. Tänään Mrs. Tendall toi oman lapsensa "Baby Bookin" missä oli mm. ultrasound kuva, ja kuvia niiden perheestä. Oi söpöä! Ennen sitä se toi myös oman hääalbuminsa! :) Hauskaa on se, että hänen miehensä, Mr. Tendall on siis kitarakurssin opettaja, joka näyttää ihan erilaiselta kaikissa niissä vanhoissa kuvissa. Hih, kivaa. :)

Huomenna on taas vapaaperjantai! Kelvanneehan tuo, taas. J:stä ja Y:stä ei voi saada "jy" -äännettä, joten Jyväskylä on aika haastava pala. Täällä ei ole nimipäiviä. Valokuvavalikoima ja suksiboksi on suhteellisen hankalia ja hauskoja sanoja. Samoin meikäläisen nimi, edelleen ilmeisesti. Olin tänään just juttelemassa Fridan kanssa kun ne kuulutti Fridan, Helenan ja mut officeen. Se on hauskaa miten ne yleensä puhuu aika nopeesti, mutta tällä kertaa hitaasti ja selkeesti, ja silti meni vähän poskelleen nuo ääntämykset. Eipä siinä, rupes vaan naurattamaan aika pahasti kun kuuli oman nimensä. Jotkut ihmiset osaa sanoa ihan hyvin, mutta aika usein se paino on toisella tavulla, ja koska ärrää ei kaikki osaa sanoa, niin mun nimi on "kaTRII". Hehe. Sukunimi onkin sit vissiin mahdoton...

Eilen ajeltiin ekaa kertaa moottorikelkoilla, ihan vaan tässä talon ympärillä. Mun pitäisi hankkia vähänniinkun vakuutus siihen, jos vaikka tulis taas sairaalareissu. Otsikko viitanne siis siihen. Kuinka huomaavaista. :D

Olipa vaan muuten taas niin kiva juttu, kun oltiin jouluostoksilla sunnuntaina, ja katoin yhessä kaupassa semmosta aamutakkia kun se oli alennuksessa, mutten ostanu sitä, niin nää kiikutti mulle kotona sit näiden vanhan lämpöisen ison aamutakin. :)) Ja menin ostamaan pari viikkoa sitten nuotteja, niin Terri sanoi että mun ei pitäisi ostella itelleni mitään pieniä juttuja, vaan kirjottaa ne ylös lahjalistalle ja laittaa jääkaapin oveen, että nää voi ostaa ne joululahjaksi. No enhän minä niin osannu tehä, niin yks aamu Terri kirjotti sitten ylös mitä kaikkee olin maininnu townissa kierrellessä että tykkään. :) Listalla on ainakin suklaata...

Niin ja muuten, me mennään jouluksi sukuloimaan Langley:iin! Se on ehkä tunnin matkan päässä Vancouverista, mihin varmaan mennään kans käymään, ja n. puolen tunnin päässä Jenkeistä, minne myös mennään !! :))) En tiiä ihan tarkasti että mihin kaikkialle ollaan menossa. Pitää vaan täyttää vähän papereita että ne päästää mun takas Kanadaan sieltä... Mutta minähän oon kyllä innoissani tästä!! En malta oottaa joulua. :)

9 kommenttia:

  1. Tulipa joulunen fiilis ku luki :) Tai siis siellä ollaan valmistautumassa näköjään kunnolla jouluun! Täällä vasta satelee hiljalleen lunta.. Ensilumi tuli muutama päivä sitte ja suli eilen ja tänään on sitte satanu taas lisää lunta:) Mutta ei oo oikeen vielä päässy joulun tuntuun, mutta toivottavasti sie olet! :) Ja toivotaan että sitte kanssa saat sitä suklaata ;)

    VastaaPoista
  2. Täällä nimipäiviä ei olla pyyhitty pois kalenterista. Siispä: Oikein Hyvää Nimipäivää, Katri (ihan suomalaisittain painotettuna)! :o)
    Ja kiitos tilanteiden päivityksestä :o). Mukavaa joulun-odotusta!

    VastaaPoista
  3. Hei Katri

    Hyvää nimipäivää! Toivotaan, että jouluinnostus kestää jouluun saakka ja ylikin. Juhlitaanko siellä Kristuksen syntymäjuhlaa?
    Jatka vain näitä blogitarinoita. Niitä on hauska lukea, vaikka aina ei kommentteja täältä päin tulekaan.

    Lämpöisin rutistuksin
    kaamoksen keskeltä Eno ja Enotar Mansesta

    VastaaPoista
  4. No mutta jokos se Katrin päivä meni :-O Onnea :D t.MattiEno

    VastaaPoista
  5. Heidi: Joo täällä on nyt kunnolla alkanu tämmönen joulun-odotus, koristeet on ilmaantunu ja näin. :) Onhan se ens viikolla jo tosiaa jolukuuki! :) Eiköhän jouluna tuu syötyä suklaata ihan tarpeeks vaikkei lahjaksi saisikaan (;

    Siru: Kiitos! :) Samoin kivaa joulun-odotusta sinne!

    Heta: Kiitos! :)) <3

    Manselaiset: Kiitos! Eiköhän jouluinnostus kestä kunhan vaan pääsee stressaamasta lahjoista sun muista! :) Ja jep, sitäpä täällä juhlitaan! Mukava kuulla että blogia luetaan, ja kommentitkin toisinaan piristää. :) Kivaa joulun-odotusta!

    MattiEno: Taisipa tuo mennä. :D Kiitos!

    VastaaPoista
  6. Olinpas höpsö ku en tajunnu että sullahan oli nimpparit!! Anteeksi ja mitä parhaimmat myöhäset onnittelut!! :)

    VastaaPoista
  7. Haha eipä mitään ! Ja kiitos !! :)) <3

    VastaaPoista
  8. aaa oispa jo joulu !<3 meiän piti päästä muuttamaa sinne uutee taloo jouluks mut se ei oo viel sillo valmis nii ollaan vissii mummolassa.. :) ja jännä toi aine family studies .. :D

    VastaaPoista