lauantai 26. marraskuuta 2011

Valokuvaushan on aineena ihan kiva

Photography tunnilla ollaan tehty vaikka mitä kivaa nyt kun on päästy vähän luovempiin tehtäviin. Joten nytpä pääsette ihailemaan tuotoksiani. :D
Tässäpä teille siis taidepläjäys!
Nää tulee nää kuvat nyt vähän sekalaisessa järjestyksessä, mutta ei se mitään.


Kahdessa ylläolevassa aiheena oli syksy

Savua! Tätä oli huisin hauskaa kuvata ja sit leikkiä photoshopilla :))

Ja tää on kans sitä savua, niitä sai kivasti muokattua eri hahmoihin kun
 käänteli vähän ja niin edelleen. Tää on sit perhonen jos ette muuten oivaltaneet..

Meillä on toisinaan semmoinen n. viikon mittanen Photo Challence, eli annetaan aihe (syksy, halloween, heijastukset, eläimet jne.) ja sit jokainen joka haluaa voi kuvata kuvia joiden ajattelee liittyvän siihen. Kolme parasta äänestetään ja se kehitetään semmosiksi isoiksi kuviksi. Tämä alla oleva oli yksi mun syyskuvista, ja se äänestettiin parhaaksi. :)) Minäkin tykkään! Ja Mr. Duncan sanoi kanssa että awesome! :D Sain semmosen ison printatun kuvan tästä nyt seinälleni. :)
Tästä kuvasta mä olen hyvin ylepeä!
Tätä seuraavaa oli tosi hauska tehdä: mentiin towniin kun meillä oli kaksoistunti ja piti löytää aakkoset jostain ja kuvata ne. Ei siis oikeita kirjaimia kylteistä, vaan jos esim. puun oksa näytti S:ltä niin se oli hyvä. Kaikki aakkoset löyty, joskin osa kirjaimista nyt oli vähän hassun näkösiä. Samoten piti kuvata muutama tausta, ja sit kulutettiin muutama tunti työstämällä omaa sanaa yhdistämällä se oma tausta omiin kirjaimiin. oli ihan älyttömän kivaa! Tää tais olla meidän ensimmäinen semmoinen luova projekti josta sai tehdä semmoisen kuin halusi. Lopputuloskin oli minusta ihan hyvä. :)

Faith
Macro-kuvia (siis niitä että yritetään päästä kameran kanssa
mahdollisimman lähelle kohdetta)

Tää nyt ei ole mun ottama, mutta aiheena oli Levitation (leijuminen?). Ryhmissä toimittiin ja tää nyt ei ollut meidän paras kuva, mutta ideana nyt tässä oli se että näyttäisin siltä että leijun ja juoksen tai sillei :D Ja voitte ihailla minun uutta punaista talvitakkiani, sekä tämänhetkisiä suosikkikenkiäni (jotka oon hukannu - ei, en tiiä miten se on mahdollista...). Tässä vähänniinkun näkyy myös värjätty tukka (tai olla Heidi kun pyysi kuvia, eli tässäpä se!) vaikka se näyttääkin aika samalta kun ennen.


Tää on kanssa savukuvista muokattu :)
Ja nämä on myös macro-kuvia :


11 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää että vaikutuin! Erittäin hienoja kuvia, vaikkakin photoshoppia käytetty apuna, mutta siltikin. Alat kohta puolin jopa pärjäämään minulle :DD

    Keep up the good work!

    -Bro-

    VastaaPoista
  2. Oooo! Aivan mahtavia kuvia! Varsinki tuo toinen ja sitte se 'Faith'.. Paitsi että siihen vois sitte luetella vielä perään nuo kaikki haha :) Ja hieno tukka on ;) Kyllä erottaa että hieman vaaleampi :D
    Ja tuossa kolmanneks viimisessä kuvassa - onko siinä kaks suutelevaa joutsenta tai jotain? :)

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia on. Ymmärsin että tuo yksi on perhonen vasta kun kerroit sen. Ja nyt tämä kuva jossa sinä olet. Ensin katsoin että juu, uus takki (minäkin ostin tänään), sitten mietin että mitä ihmettä sinä juokset tommosilla kengillä, mutta se ei ollutkaan lenkkikuva ja kolmanneksi mietin että onko tuo se minun antamani pinni ja lähikuvan jälkeen katsoin ettei se ole. Ja nyt mietin että ompa juoksukenttä lähellä jonkun takapihaa...

    VastaaPoista
  4. Hienoja kuvia (ja hienon värinen takki). Mutta miten joku voi hukata kenkänsä???!! Jos menet kengät jalassa jonnekin, niin et kai tule sukkasillasi takaisin? Josko vähän penkoisit perheen kenkävarastoja, niin ehkä löytyisi sieltä. Ainakin ennen kuin menet taas kenkäkauppaan, jossa taidat olla kanta-asiakas.

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Kyllä sussa on valokuvaajan ainesta (ainakin mun näkökulmasta katsottuna). En yhtään ihmettele, että tuolla yhdellä kuvallasi olit voittanut :) Pidän siitä erityisesti!

    VastaaPoista
  6. Hienoja kuvia. Mun suosikkeja on nuo kaks ekaa. Ja takkikin on hyvän värinen!! t.MattiEno

    VastaaPoista
  7. ei voi olla totta!! Oot ostanu MARJAPUURON PUNAISEN takin! ei ainakaan ennen kuulunu värirepertuaariin..kröhöm (eli sillon joskus topulla :D if you still remember) mutta kiva se on! (silti :D) ja oi miten hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  8. Upeita kuvia, Katri!
    Onhan nätissä, uudessa takissa heijastin...? ;o)

    VastaaPoista
  9. Bro: Kiitti :)Miten niin "vaikka" photoshoppia on käytetty? :D

    Heidi: Kiitos! joo siinä on kaksi joutsenta :) Tai sitä mä ajattelin kun tota värkkäsin. :)

    Heta: Tattis, joo kyllä se varmaan sun antama pinni on! Ja siis tuo kenttä on koulun pihalla, ja ne talot on joo vähän hassussa paikassa..

    Äiti: Kiitos, ja löysin kenkäni!

    Anna: kiitti, mäkin tykkään! :)

    Matti: Kiitos, takki on minustakin kiva!

    Pauliina: No ei se ihan :D mä sanoisin ennemminkin viininpunainen tai jotain... Ja itse tilannetta en muista, mutta oot muistutellu pari kertaa miten epäkorrekti olin, joten tiiän mistä puhut... :D Ja kiitos! :)

    Siru: Kiitos! Heijastin on :)) Tosin taskussa tällä hetkellä, kun ei pimeällä tuu kovin paljoa liikuttua ulkona. :)

    VastaaPoista
  10. älyttömän upeita kuvia! :)

    http://otaminustapuoletota.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. aaa mäki haluun tollasen kurssin ! ja aivan ihania noi kuvat !! ((:

    VastaaPoista