sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Barkerville & Prince George

Viime perjantaina en mennyt kouluun, vaan lähdettiin Markin ja Terrin kanssa Prince Georgeen, jonne ajaa n. neljä tuntia. Prince Georgessa sitten mentiin Terrin kanssa vähän shoppailemaan! :) Tajusin yks päivä täällä että mulla on melkein pelkästää mustia, harmaita, valkosia tai sinisiä paitoja, joten päätin repästä ja ostaa pinkin paidan! :D (...ja kolme harmaata ja yhden sinisen...)

Sit mentiin syömään semmoseen ranvitolaan, minkä jälkeen Shirley, Shecanan työntekijä, joka järjestää kaikkia juttuja vaihtareille tuli hakemaan mut ja menin sen luo yöksi. Siellä asuu myös kaksi muuta vaihtaria, norjalainen tyttö ja saksalainen poika. Ja niillä oli hot tube! Johon sit mentiin illalla. :) Seuraavana päivänä sit suunnattiin hakemaan noin 30 muuta vaihtaria ja lähdettiin Barkervilleen! Se on semmoinen vanha kylä, joka vissiin perustettiin silloin aikoinaan kun ihmiset tuli etsimään kultaa. Se myös joskus paloi, mutta sit se rakennettiin uudestaan turistikohteeksi. Siellä on näyttelijöitä jotka on pukeutuneet sen ajan mukaisesti ja ne piti semmoisia pieniä esityksiä, esim. me mentiin koulurakennukseen jossa oli "opettaja" joka sit piti meille pienen tunnin 1800-luvun tyyliin. Se oli hassua. :)







Siellä kierreltiin ja käytiin mm. teatterissa, jossa ostettiin pop cornia, ja sitten saksalaiset vaihtarit hämmästeli meille että mitäs kettua, nämä on suolaisia! Oltiin vähän ihmeissämme, mut sit ne kertoi että saksassa melkein kaikki syö pop cornit sokerin kanssa !? Naminami.

Matkalla oli tosiaa kaks muuta suomalaista tyttöä, Anna ja Janita, joiden kanssa siis lähettiin silloin kaks viikkoa sitten Helsingistä samaa aikaa. Oli kiva päästä taas juttelemaan suomeksi ja vaihtamaan kuulumisia. :)

Barkervillestä lähdettiin sitten takaisin PG:iin ja matkalla sanoin jopa muutaman sanan espanjaa Columbialaisille, mutta koska ei jostain syystä espanjan sanasto oikein muistunu mieleen ni englannilla mentiin. PG:ssa Mark ja Terri tuli sit hakemaan ja lähdettiin ajamaan kohti kotia. Minä nukahin muutamaan otteeseen matkan aikana kun olin niin väsyny. :)


7 kommenttia:

  1. Nyt onnistuu kommentointi!

    VastaaPoista
  2. hurja määrä erivärisiä paitoja sulla :DD ja hullun siisti toi koulujuttu ! :)

    VastaaPoista
  3. Haha joo :D vois vaikka ostaa joskus jotain värikkämpää... ja joo se oli kiva se koulujuttu :)

    VastaaPoista
  4. Mitä, mitä?! Mä olen ollut melkein 5 päivää lukematta sun blogia ja ajattelin rentoutua pitkän päivän jälkeen lukemalla oikein urakalla sun blogipäivityksiä eikä täällä ollutkaan uusia ;) Ei vaan, ihan rauhassa, sitten kun ehdit :)

    Saa kirjoittaa myös privatisti ;)

    VastaaPoista
  5. Joo on ollu vähän kaikenlaista puuhaa, ihan itekki järkytyin ku tajusin että en oo päivitelly! :D

    VastaaPoista
  6. Prince George! Voi vitsi, mä vietin siellä just vaihtarivuoden :D Ja shirley on ihan mahtava! Harmi etten päässyt ikinä Bakervilleen kun olin vancouverissa :) Toivottavasti sulla menee hyvin siellä!

    VastaaPoista
  7. Joo PG oli kyllä kiva ! Sinne vois mennä uudestaan. :) Ja Shirley oli kyllä huippu! :D Ja kiitos ! :)

    VastaaPoista