maanantai 5. syyskuuta 2011

Church and Motorbiking !

Eilen käytiin kirkossa. :) Siellä oli hauskaa ja tapasin monia uusia ihmisiä. Kokouksen jälkeen oli tarjolla kakkua !! :) Pari seurakuntalaista on vissiin muuttamassa, joten ne oli vähän niinku niiden lähtökahvit. Kakut oli tehnyt pari seurakunnan jäsentä, jotka on kuulemma ammatiltaan leipureita, joten he tekee tuonne usein kaikkea syötävää. Kakut näytti ja maistui hyvältä!


Kirkosta mentiin kauppaa ostamaan vähän ruokatarvikkeita, ja kaikkea pientä mitä voidaan sitten ottaa kouluun mukaan evääksi.

Kaupassa oli tämmöinen kapistus, mistä voi vuokrata leffoja! Tuosta näytöltä valkattiin elokuva ja sitten siitä vedettiin kortti läpi ja se maksoi jonkun 1,75 dollaria. En kyllä tiiä kauanko sen leffan saa pitää,varmaan päivän. Me vuokrattiin Karate Kid. :) ( Tai carrot-kid, niinkuin Micah sanoi :D) Pieniäsuuria ihmeitä, joista oli saatava kuva! En tiiä onko näitä Suomessa, en muista ainakaan nähneeni. :)

Kotona meillä oli kylässä Jordan, Micahin kaveri. Ne on kuulemma melkein joka sunnuntai jommankumman luona. Yleensä meillä, koska meillä on noita moottoripyöriä yms. millä ne tykkää ajella.

Ja niistä puheenollen, siitä lähtien kun saavuin nää on kyselleet milloin haluan kokeilla ajaa moottoripyörää, koska en ole koskaan ajanut semmoista. Joten eilen sitten kaiveltiin kaikki pyörät esille ja kokeiltiin. Tosin meikäläinen veteli semmoisella pikku mönkijällä. :D Mark kyllä kysyi että enkö halua kokeilla ihan pyörää, mut sanoin että nelipyöräinen passaa mulle näin alkajaisiksi, että katotaan ens kerralla! Ja kuulemma aina kun vaan haluan tai mulla on tylsää niin voin tässä pihapiirissä ajella jollain noista. :) Sitten käytiin vielä kiertämässä vähän Smithersiä, näin mm. näitten entisen talon osittain, ja rantaa. Olin siis silloin Markin kyydissä, ja se olikin ensimmäinen kerta kun olen ollu moottoripyörän kyydissä, jeijj! Talvella pitää kuulemma kokeilla osaanko ajaa moottorikelkkaa. Hehe.

Tänään ei tapahtunut mitään ihmeellistä, paitsi että mä tein meille jälkiruuan illalliselle!! En oikein tienny mikä on maitorahka englanniks, ja katoin sit netistä sanakirjasta, mutta kun näytin Terrille sitä sanaa, se veikkas et se on jotain juustoa. Ja muut oli vähän sillei et ei oo kuullukkaan. Oi kiva. :D Joten kaupassa veikkailin sitten et mikä ois lähinnä oikeaa ja ostin jotain, ja kotona valkeni että se oli kermaviiliä. Nopean googletuksen jälkeen selvis, että sitäkin voi käyttää, ja loppujen lopuksi sain tehtyä mansikkavadelmarahkaa, ja oli hyvää! :) Maistuikin ainakin melkein samalta kuin kotona. Ja nääkin tykkäs, sitä ei enää ole ihan hirveästi jäljellä. Kun pojat oli menny nukkumaan niin kokeiltiin vielä et miltä se maistuu jäätelön kanssa, ja hyväähän tuo! :D

Eipä tässä muuta tällä erää. Huomenna eka koulupäivä, jee. :)

9 kommenttia:

  1. En mäkään oo koskaan nähnyt suomessa tuollaisia vuokrausautomaatteja. Tosi kiva ku otat kuvia kaikesta tollaisesta, vaik ne vaikuttaa ehkä vähän turhilta nii mua ainakin kiinnostaa :)

    Toi sun perhe kuullostaa nii mukavalta, sulle tulee mahtava vuos siellä!

    Tätä blogii on niin kiva lukee ja musta on tulossa sun vakkari kommentoija :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. On iloa kuulla, että oot löytänyt paikalliset Yrjöt ja kodikkaan värikkäät kakut :)

    Valoa!

    VastaaPoista
  4. Mä oon nähny Ruotsissa tommosen vuokrausjutun :D Mut Suomessa kyllä en.
    Mut nii, vähä siistiä et voit ajella moottoripyörää siellä:) Tai silleen et otat alkuun ihan babysteps ja kohta ootki jo ihan oikeen pyörän selässä! Haha, piä itestäs huolta sit ettei tuu kolhuja :D

    VastaaPoista
  5. Henna: mustakin on kiva kuvata vähän kaikkea "tavallista" mikä on kumminki erikoista, ja kiva että ainakin jotakuta sekin kiinnostaa! :) Ja perhe on tosiaan mukava, on käyny kyllä hyvä mäihä! Ja kiva että luet ja kommentit on aina mukavia! :)

    Sara: Tiedätkös, mullekkin tuli ensimmäisenä Yrjö mieleen kun näin noi kakut :D Kiitos ! :)

    Maija: Suomeenkin sais tulla tuommosia, on niin käteviä! :D Ja niimpä, mä luulin et periaatteessa en sais ajaa ( STS-säännöt <3 ) mut ei se oo niin justiinsa ! Ja piän ittestäni huolen (tai yritän...), pidä säkin siellä ! :)

    VastaaPoista
  6. Oo kuulostaa siistiltä! :) Hahaa pääset ajelee kaikilla siisteillä ajoneuvoilla :D Ja ihanan näkösiä kakkuja.. Mieki haluan<3

    VastaaPoista
  7. hullun siisti toi vuokrausjuttu ja aika paljon halvempaa ku suomessa! :D
    ja nam! noi kakut näyttää liian hyvältä :(

    VastaaPoista
  8. katos, sä oot löytäny Red Boxin.. Mun kämppis läks just hakemaan leffaa meille. täällä hinta on 1$/päivä.. eli joku 70snt euroissa :)

    VastaaPoista