lauantai 3. syyskuuta 2011

Glacier !

Eilen käytiin semmoisessa jäätelö/pikaruokapaikassa, josta sai vaikka minkälaisia jäätelöitä! :) (mm. jäätelöpizzaa) Ah mun suosikkipaikka. <3 Otin semmoisen blizzard chocolate extremen missä oli suklaajäätelöä ja suklaan ja brownien paloja! NAM. Ja se oli small, ja silti aika iso. Ne large koot on sitten todella isoja!

Tänään sitte käytiin siellä jäätikön luona mikä on tuolla kahen vuoren välissä. Sieltä tulee siis ne Twin Fallsit ja näiden yritys käyttää sitä vettä. Matka ylös oli tosi rankka (maasto oli jyrkkää) ja kesti reilut pari tuntia. Takas meni ehkä puolessatoista, mut alastulokin oli alkuunsa todella raskas, koska käveltiin aika iso osa matkasta semmoisessa kivikossa, ja ne kivet lähti koko ajan alta luisumaan. Mukana matkassa oli siis meidän perhe (miinus Terri joka sano että on kavunnu sinne viimeks 19 vuotta sitten, eikä aio tehdä sitä vieläkään uudestaan, koska se on liian raskas), sekä serkut, joista aiemmin olin tavannut yhden tytön.

Pat-täti oli ihan huippu, se pyyhälti heti alussa autosta innoissaan ja kysyi että "is this your new daughter " ja rutisti meikäläistä niin että mua meinas ruveta naurattamaan. Mutta se oli kyllä tosi kiva, juttelin sen kanssa matkalla aika paljon, varsinkin kaikista vaihtarijutuista, sopeutumisesta, koti-ikävästä jne. :) Sen lisäksi oli Brent (Markin veli), ja heidän poikansa, sekä kaksi tytärtä, joista siis toisen olin tavannu aiemmin.
Ylhäällä oli hieman viileä ja tuuli. Maisemat oli upeat, sääli ettei niitä saanut kuvaan kerralla. Ja koiratkin pysyi hyvin mukana!












Tää on nyt siis kulma siitä jäätiköstä :) Se on tosi iso ja päältä myös puhtaampi.






8 kommenttia:

  1. Ohho.. Varmasti oli kapuamista.. :D Ja tuo jäätelöpizza kuulostaa aika erikoiselta mutta mielenkiintoselta ;) Siis onko teijän perheellä siellä koiria vai oliko ne serkkujen? Ihanat maisemat kyllä!

    VastaaPoista
  2. HUImat maisemat! Kivaa, että siellä on noin lähellä(?) tommosia jänniä paikkoja, joissa käydä. Mukavaa kouluviikkoa! :o)

    VastaaPoista
  3. jäätelöpizzaa?? :DD vähä siistiä ku ne vie sua tommosiin siisteihin paikkoihin!
    t.Ilona

    VastaaPoista
  4. Pake: on :)

    Heidi: oli joo ihan hullu kapuaminen -.- :D Pat-täti oli vaan sillei "high five you made it!" :D Ja meidän perheellä on tosiaa kaks koiraa, Connor (tuo vaaleempi joka on kuvassa) ja Tiah, joka on jo niin vanha ettei se lähteny matkaan mukaan. Tuo musta koira on sit noitten serkkujen. :)

    Siru: Maisemat oli kyllä mahtavat! :) Ja joo, tässä lähellä nuo sijaitsee, ajettiin sinne samaiseen lähtöpaikkaan mistä mentiin Twin Fallseillekkin (eli muutaman kilsan päähän kotoa) mistä sit lähettiin kapuamaan. :) Ja kiitos, mukavaa viikkoa sinnekkin ! :)

    Ilona: joo en maistanu semmosta mut näin kyllä :D näytti aika oudolta... :D Ja on kyllä hullun kivaa että ne haluaa näyttää vähän kaikkia paikkoja, ja kierrättää vähän siellä sun täällä :)

    VastaaPoista
  5. Mun piti jo hillitä tätä kommentointiani (ilmotin siitä jo Hetalle), mutta kun jäi tuo vesitouhu vaivaamaan... :o). Voiko se firma pullottaa sitä vettä ympäri vuoden? Kun...eikös se jäädy kovilla pakkasilla niin, ettei mitään pullotettavaa tipu? Kun meillä täällä Suomessakin on talvella esim. kallioleikkauksissa vain semmoisia jääputouksia... Vai pakkaako ne jäätä ja ohjeistaa ostajia, että sulattakaa siitä ittellenne juomavettä? :o)

    VastaaPoista
  6. Kyllä mä käsitin että ihan koko vuoden pullottavat. :) Ainakin Twin Falls on ympäri vuoden toiminnassaan. Eivät ainakaan jäätä myy, otaksun. :D

    VastaaPoista
  7. hullun ihanat maisemat ! ja muistan ku oltii siel amerikas nii siel oli kans jos otti jonku vaik jäätelön pienenä nii se ois suomessa tyylii suurin maholline :D

    VastaaPoista